Καταρράκτης: Η στάση στο σεξ που υπόσχεται έντονο οργασμό (φώτο)

Η διείσδυση είναι βαθιά και έντονη, οπότε και ο οργασμός θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος

Καταρράκτης: Η στάση στο σεξ που υπόσχεται έντονο οργασμό (φώτο)

Είναι γνωστό πως οι ιδανικές στάσεις για να έρθει μια γυναίκα σε οργασμό είναι γενικότερα οι στάσεις, όπου εκείνη είναι από πάνω.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι στάσεις αυτές ενδείκνυνται για έντονους οργασμούς, καθώς τόσο η ένταση όσο και το βάθος της διείσδυσης ρυθμίζονται και κανονίζονται από τη γυναίκα που βρίσκεται από πάνω από τον σύντροφό της.

Ας μιλήσουμε για τον καταρράκτη!

Σε αυτή τη στάση, η γυναίκα αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο. Απλή στην εφαρμογή της, αλλά ταυτόχρονα τόσο αποτελεσματική στις ευεργετικές της… επιδράσεις σε επίπεδο οργασμού, η στάση καταρράκτης είναι εδώ για να σας κάνει να… νιώσετε όπως ποτέ άλλοτε!

Ιδού…

Ο άντρας ξαπλώνει ανάσκελα, αλλά είναι ο μισός έξω από το κρεβάτι με το κεφάλι του να στηρίζεται στο πάτωμα. Με άλλα λόγια, ο καβάλος του και η περιοχή του πέους του είναι στηριγμένα στην άκρη του στρώματος.

Η γυναίκα κάθεται έτσι επάνω στο πέος με τις φτέρνες της να εφάπτονται στο στρώμα, ουσιαστικά δίνοντάς την απαραίτητη ώθηση για να μπορεί να ανεβοκατεβαίνει επάνω στο μόριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπαμε και πιο πάνω και σε αυτή την περίπτωση η διείσδυση είναι βαθιά και έντονη, οπότε και ο οργασμός θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.