ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Κεφάλαιο κρεβάτι»: Η στάση της… χελώνας υπόσχεται να σας κάνει να βλέπετε «αστράκια»

Σε αυτή τη στάση, η γυναίκα δεν μπορεί να λάβει ενεργό μέρος, παραδίδεται στον σύντροφό της,

«Κεφάλαιο κρεβάτι»: Η στάση της… χελώνας υπόσχεται να σας κάνει να βλέπετε «αστράκια»

Μετά το 69 και το 77, ήρθε η ώρα να… βάλουμε κι άλλους αριθμούς στο ερωτικό σας παιχνίδι.

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τη στάση νούμερο 56. Πρόκειται για την στάση της χελώνας, μια από τις πιο ερωτικές στάσεις που μπορείτε να φανταστείτε.

Η γυναίκα, όπως θα δείτε και στην εικόνα παρακάτω, κάθεται στην πιο σέξι στάση που μπορεί να κάτσει μια γυναίκα και στη συνέχεια ο άντρας έρχεται από πίσω της και προχωράει στη διείσδυση.

Μπορεί να σας φαίνεται αρκετά δύσκολη, ωστόσο μην σας μπερδεύει η εικόνα. Είναι πολύ εύκολη και απίστευτα απολαυστική.

Η γυναίκα γονατίζει και σκύβει μπροστά, αγκαλιάζοντας σφιχτά τα γόνατά της στο στήθος της, χαμηλώνει το κεφάλι της και τεντώνει τα χέρια της προς τα εμπρός.

Ο άντρας είναι γονατιστός, με τους μηρούς του ανοιχτούς πίσω της και προχωράει στη διείσδυση.

Σε αυτή τη στάση, η γυναίκα δεν μπορεί να λάβει ενεργό μέρος, παραδίδεται στον σύντροφό της, επιτρέποντάς του να ηγηθεί και εμπιστευόμενη το σώμα της σε αυτόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.