Κράτα σημειώσεις: Τα 5+1 κόλπα που μπορείς να του κάνεις στο κρεβάτι για να του μείνεις αξέχαστη

Για να βλέπει... αστεράκια στο κρεβάτι

Κράτα σημειώσεις: Τα 5+1 κόλπα που μπορείς να του κάνεις στο κρεβάτι για να του μείνεις αξέχαστη

Ας μην κρυβόμαστε, όλοι μας θέλουμε να μένουμε αξέχαστοι στον παρτενέρ μας, και να τον κάνουμε να βλέπει… αστεράκια στο κρεβάτι.

Όμως η αλήθεια είναι ότι τον πρώτο καιρό υπάρχει μια… αμηχανία μέχρι να βρει ο ένας τι αρέσει στον άλλο.

Μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή τα πράγματα είναι κάπως… περίεργα μεταξύ σας. Όμως δεν χρειάζεται να είναι!

Εμείς είμαστε εδώ για εσάς. Δεν έχετε λοιπόν παρά μόνο να ακολουθήσετε τα πέντε (συν ένα bonus) κόλπα, και θα του μείνετε αξέχαστη στο κρεβάτι!

Αυτά είναι τα κόλπα που τρελαίνουν τους άντρες

1) Πήγαινέ το αργά

Δώσε άπλετο χρόνο στα προκαταρκτικά εστιάζοντας στα φιλιά, το στοματικό, τις αγκαλιές. Όταν έρχεται η ώρα να περιηγηθείς με τη γλώσσα σου στο σώμα του, κάνε αργές κινήσεις περνώντας από σημεία που δεν επισκέπτεσαι συχνά για να τον εκπλήξεις.

Αν φέρεις και λίγο φαγητό στο κρεβάτι όπως λίγη μαρμελάδα ή μερέντα που θα αλείψεις πάνω του, ακόμα καλύτερα!

2) Γύρνα στο πλάι

Ενώ κάνει κάτι άλλο, ξάπλωσε στο κρεβάτι ή τον καναπέ στο πλάι και πες του με νόημα να έρθει δίπλα σου. Η διείσδυση όταν είσαι στο πλάι και κοιτάς το σύντροφό σου είναι πολύ πιο απολαυστική από όσο νομίζεις.

Κοιτάς στα μάτια τον σύντροφό σου και ελέγχετε και οι δύο το πόσο έντονα κινείστε ώστε να φτάσετε αργότερα ή νωρίτερα στην κορύφωση. Ενδεχομένως να φτάνεις πιο γρήγορα σε οργασμό μιας και η κλειτορίδα σου ερεθίζεται περισσότερο.

3) Πόδια ψηλά

Αναβάθμισε την ιεραποστολική στάση ανεβάζοντας τους αστραγάλους σου στους ώμους του. Η διείσδυση γίνεται βαθύτερη και εκείνος το ευχαριστιέται ακόμη περισσότερο.

Αν μπορέσεις να γλιστρήσεις και λίγο προς την άκρη του κρεβατιού ώστε να στέκεται όρθιος, θα του δώσεις ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

4) Περάστε στον καναπέ

Όταν βλέπει τηλεόραση, ξάφνιασέ τον και ανέβα πάνω του με το πρόσωπό σου να τον κοιτάει. Χάιδεψέ τον, φίλησέ τον στο λαιμό και άφησέ τον να νιώσει το στήθος σου και την κλειτορίδα σου που τρίβεται πάνω του.

Μπορείς να βάλεις ένα ζευγάρι δαντελωτά εσώρουχα για να ανέβει η θερμοκρασία μεταξύ σας στα ύψη.

5) Ψήφισε doggy style – Από τα αρχαία κόλπα που τρελαίνουν τους άντρες

Το ξέρεις ότι δεν κρατιέται όταν έρχεται η ώρα να το κάνετε στα τέσσερα. Ακόμη κι αν δεν έχεις σκοπό να προχωρήσετε σε πρωκτικό, η «πίσω» θέα σου θα του χαρίσει μοναδικές στιγμές ηδονής.

Φόρεσε από πάνω μόνο ένα εφαρμοστό φανελάκι για να δείχνεις ακόμα πιο καυτό.

Bonus: Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

Η αίσθηση ότι βρίσκεστε μπροστά στον καθρέφτη δίνει και στους δύο τη δυνατότητα να δείτε σημεία του σώματός σας που δεν θα βλέπατε κανονικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν του κάνεις στοματικό, ο σύντροφός σου έχει πλήρη θέα του τι κάνεις και ανεβάζει την ηδονή του ακόμη περισσότερο. Έχει τη μαγική δύναμη να παραδίδεσαι στις αισθήσεις σου, να τολμάς και να αφήνεις πίσω ενδοιασμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.