Κρατήστε σημειώσεις: Αυτές είναι οι στάσεις που προτιμούν άντρες και γυναίκες στο σεξ

«Μόνο το 6% των ζευγαριών αλλάζουν περισσότερες από πέντε στάσεις κάθε φορά που κάνουν σεξ»

Κρατήστε σημειώσεις: Αυτές είναι οι στάσεις που προτιμούν άντρες και γυναίκες στο σεξ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιες μπορεί να είναι οι πιο δημοφιλείς στάσεις στο σεξ;

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως «μόνο το 6% των ζευγαριών αλλάζουν περισσότερες από πέντε στάσεις κάθε φορά που κάνουν σεξ».

Με αυτή τη διαπίστωση ξεκινά το κείμενο που έχει αναρτηθεί στο sexualalpha.com και συγκεντρώνει τα πιο ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τις ερωτικές στάσεις αλλά και γενικότερα τη σεξουαλική μας συμπεριφορά.

Αφορούν άντρες και γυναίκες στην Αμερική και στην Ευρώπη και προέκυψαν μέσα από έρευνες που διεξήχθησαν τη φετινή χρονιά.

Οι καλύτερες και οι χειρότερες

Σύμφωνα με το sexualalpha.com, η πιο αγαπημένη στάση και για τα δύο φύλα αποδεικνύεται ότι είναι το doggy (35,1%), με το ιεραποστολικό να έρχεται στη δεύτερη θέση (22,5%) και να ακολουθεί το cowgirl/γυναίκα από πάνω (19,4%).

Πιο συγκεκριμένα, για τους άντρες η πρώτη τριάδα διαμορφώνεται ως εξής: doggy, cowgirl, ιεραποστολικό.

Για τις γυναίκες: doggy, ιεραποστολικό, cowgirl.

Ουραγός και για τα δύο φύλα είναι το tabletop (το σεξ στο τραπέζι).

Να σημειωθεί ότι το 57% των αντρών προτιμά στάσεις όπου η γυναίκα είναι από πάνω για να έρθει σε οργασμό και το 64% των γυναικών δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο ιεραποστολικό όταν έρχεται η πολυπόθητη κορύφωση.

Όσον αφορά τώρα τις στάσεις που θέλουμε να δοκιμάσουμε, οι άντρες φέρνουν στην πρώτη θέση την 69 και στη δεύτερη, το πρωκτικό σεξ, την ίδια στιγμή που οι γυναίκες φαντασιώνονται να κάνουν σεξ στο τραπέζι και να δοκιμάζουν τη στάση καρότσα (kneeling wheelbarrow).

Κι ενώ για τους άντρες, η 69 αποτελεί μία στάση που στοιχειώνει τις φαντασιώσεις τους, η όρθια εκδοχή της ονόματι 69 standing, είναι η χειρότερη όλων, καθώς η ταλαιπωρία για να την πετύχεις εκμηδενίζει την απόλαυση. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Στη δεύτερη θέση είναι το πρωκτικό σεξ και για τα δυο φύλα.

Τέλος, η στάση με τις περισσότερες αναζητήσεις στην Google είναι η reverse cowgirl, η ανάποδη καουμπόισσα, για την οποία σου είχαμε εξηγήσει τους λόγους που μπορεί να οδηγήσει εύκολα σε τραυματισμό.

Μεγαλύτερη εναλλαγή στάσεων σημαίνει και περισσότερο σεξ

«Έρευνες δείχνουν ότι τα ζευγάρια που επικοινωνούν ανοιχτά στο σεξ το απολαμβάνουν καλύτερα και έχουν μία πιο ικανοποιητική ερωτική ζωή συγκριτικά με εκείνα που υπάρχει έλλειμμα επικοινωνίας», σημειώνει η sex expert Isiah McKimmie με αφορμή μελέτη που δείχνει ότι:

Τα ζευγάρια που συνηθίζουν να αλλάζουν 3 με 5 στάσεις, κάνουν 2,5 φορές σεξ την εβδομάδα, εν αντιθέσει με εκείνα που εξαντλούνται σε μία στάση και κάνουν από καθόλου έως μία φορά σεξ την εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 75,3% των αντρών παίρνει την πρωτοβουλία να αλλάξει στάση, συγκριτικά με το 41,7% των γυναικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.