ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κρατήστε σημειώσεις: Οι πέντε τρόποι για να έρθετε σε οργασμό χωρίς… διείσδυση

Τι πρέπει να κάνετε για να πάρουν «φωτιά» τα σεντόνια σας

Κρατήστε σημειώσεις: Οι πέντε τρόποι για να έρθετε σε οργασμό χωρίς… διείσδυση

Όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά πως το σεξ αποτελεί μία πράξη μεταξύ δύο ατόμων, η οποία για να ολοκληρωθεί σωστά πρέπει ο άντρας να διεισδύσει στον κόλπο της γυναίκας.

Μάλιστα, αυτή η πράξη θεωρείται επιτυχής όταν και οι δύο φτάσουν στην κορύφωση.

Όμως, όλοι γνωρίζουμε ότι οργασμός υφίσταται και χωρίς την διείσδυση! Και μάλιστα μπορεί να είναι και πολύ δυνατός.

Όταν όμως λέμε πολύ δυνατός, εννοούμε πολύ δυνατός! Και φυσικά ισχύει και για άντρες και για γυναίκες.

Οι τρόποι για να το πετύχετε αυτό είναι αρκετοί. Τις προάλλες σας μιλήσαμε για το ισπανικό σεξ σε συνδυασμό με το στοματικό.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε όλους τους πιθανούς τρόπου, προκειμένου να έρθετε σε οργασμό χωρίς να υπάρχει διείσδυση.

Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας

Για την ακρίβεια τα δάχτυλά σας. Εξερεύνησε το κορμί του συντρόφου σου και αφήστε εκείνον να κάνει το ίδιο για εσάς.

Άφησε τον να «παίξει» με την κλειτορίδα σας ή -για να ανεβάσετε περισσότερο τη λίμπιντό σας-, ζήτησέ του να σας αγγίζει οπουδήποτε αλλού εκτός από εκεί. Η αναμονή θα σας ανταμείψει.

Το ίδιο και για τις γυναίκες. Αφήστε το χέρι σας να κάνει βόλτες σε όλο του το σώμα με… τερματικό σταθμό το μόριό του.

Στοματικό

Η γλώσσα είναι από τους πιο δυνατούς μύες του σώματός μας και ως τέτοια μπορεί να χαρίσει στον σύντροφό σας απίστευτες στιγμές απόλαυσης στο κρεβάτι.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να δοκιμάσετε. Ο πειραματισμός μεταξύ σας θα πάει την απόλαυση ακόμα πιο μακριά.

Βόλτα σε όλο το σώμα

Φιλιά, αγγίγματα, αγκαλιές: Όλα συμβάλλουν στο να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο, ακόμα κι αν δεν υπάρξει διείσδυση. Εξερευνήστε ο ένας το κορμί του άλλου και ασχοληθείτε με όλες τις ερωτογενείς ζώνες.

Ο λαιμός, η πλάτη, το στήθος είναι συνήθως σημεία του σώματος που αγνοούμε όταν κάνουμε «παραδοσιακό» σεξ, αλλά μπορούν να ανεβάσουν τη λίμπιντο σε λίγα δευτερόλεπτα και να οδηγήσουν σε απίστευτες στιγμές απόλαυσης.

Στο παιχνίδι και τα βοηθήματα

Μπορεί να νομίζετε ότι τα ερωτικά βοηθήματα είναι για τους μοναχικούς ανθρώπους, αλλά το να τα χρησιμοποιήσετε παρέα με τον σύντροφό σας μπορεί να γίνει απίστευτα ερωτικό.

Μπορείτε να αφήστε έλεγχο στο ταίρι σας και έτσι -μη ξέροντας ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του-, να «παίζει» με το μυαλό σας, ανεβάζοντας στα ύψη την ερωτική σας διάθεση.

Μπορώ και μόνη μου καλά

Η αυτοϊκανοποίηση μπροστά στο ταίρι σας, αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά αφροδισιακά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκείνος σας βλέπει να περνάτε καλά και καταλαβαίνει τι σας αρέσει, ενώ ο ενθουσιασμός και το πόσο ευάλωτοι νιώθετε εκείνη τη στιγμή οδηγούν το μυαλό και το σώμα σας σε οργασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.