Με αυτό το… μυστικό θα καταλάβετε αν ένας άνδρας σας απατά (βίντεο)

Το βίντεο που έγινε viral στο TikTok

Με αυτό το… μυστικό θα καταλάβετε αν ένας άνδρας σας απατά (βίντεο)

Η Kira Arellano έγινε viral στο TikTok, όταν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το μυστικό, με το οποίο θα καταλάβει κάποιος αν ο σύντροφος του τον απατά.

Η ίδια έχει βιώσει μια τραυματική εμπειρία, καθώς ο σύντροφος της την απάτησε, όταν ήταν έγκυος και περίμενε το παιδί τους.

Η ίδια στο βίντεο που δημοσίευσε ανέφερε με αρκετές λεπτομέρειες την ιστορία της.

Πιο συγκεκριμένα είπε πως αποκάλυψε, ότι την απατά, όταν βρίσκονταν στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Εκείνη αποφάσισε να μην κρατήσει το παιδί, να δεχτεί την συγγνώμη του και τρεις μέρες έπειτα είπε το μεγάλο «Ναι», σε πρόταση γάμου που της έκανε.

Έτσι θα καταλάβετε αν ένας άνδρας σας απατά

Προκειμένου κανένας άλλος άνθρωπος να βιώσει αυτό το αίσθημα, η κοπέλα απόφασισε να μοιραστεί το μυστικό που ανακάλυψε. Το μυστικό τελικά είναι το προγαμιαίο συμβόλαιο.

«Μόλις έφερα το συμβόλαιο και το έδειξα στον σύντροφο μου, παραξενεύτηκε. Δεν ήξερε τι να πει».

Η ίδια πιστεύει πως αν κάποιος απατήσει έστω και μια φορά, θα το ξανακάνει. Αποτελεί μια κακή συνήθεια που δεν πρόκειται να «φύγει» από το DNA του. Αμέσως αρκετοί χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν την δημοσίευση και τα σχόλια ποικίλουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι περισσότεροι καταλήγουν στο γεγονός πως πλέον, εξαιτίας των social media, δεν γίνεται να παντρευτείς και να μην κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεις την σχέση, δηλώνουν οι περισσότεροι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.