ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπορεί μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό μόνο από τον… ερεθισμό των θηλών;

Οι νευρικές απολήξεις των θηλών είναι εκατοντάδες με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη περιοχή να είναι πολύ ευαίσθητη

Μπορεί μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό μόνο από τον… ερεθισμό των θηλών;

Τελικά μπορεί μια γυναίκα να έρθει σε οργασμό μόνο από τον ερεθισμό των θηλών της;

O ερεθισμός και η ερωτική «τόνωση» της κολπικής περιοχής δεν είναι ο μόνος τρόπος για να έχει οργασμό μία γυναίκα.

Υπάρχει η πιθανότητα να απολαύσει την ερωτική κορύφωση και τη σεξουαλική εκτόνωση αγγίζοντας και μόνο άλλες ερωτογενείς ζώνες όπως είναι οι θηλές στο στήθος.

Το χάδι, το τσίμπημα, το παιχνίδι με τις γυναικείες θηλές μπορεί να πυροδοτήσει μία ερωτική γιορτή που θα… διασκεδάσει όλο το σώμα.

Είναι ένα όμορφο, ζεστό και ερεθιστικό παιχνίδι που μπορεί να ξεκινήσει με ένα δάγκωμα, ένα πιπίλισμα και με πολλά φιλιά.

Πώς γίνεται…

Οι νευρικές απολήξεις των θηλών είναι εκατοντάδες με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη περιοχή να είναι πολύ ευαίσθητη στο άγγιγμα, το φύσημα και την «υγρή επαφή» με το στόμα του ερωτικού μας συντρόφου.

Το παιχνίδι με τις θηλές είναι υπέροχο και για τους δύο παρτενέρ.

Το τμήμα του εγκεφάλου που «ορίζει» την ηδονή και την επιθυμία παίρνει φωτιά με το άγγιγμα των θηλών, την ίδια που ανάβει ο εραστής όταν παίζει, περιποιείται και «γεμίζει» ερωτικά τον κόλπο ή την κλειτορίδα της γυναίκας.

Bonus συμβουλές…

Το παιχνίδι με τις θηλές δε σημαίνει απαραιτήτως ότι θα φτάσετε σε οργασμό, μπορείτε να παίζετε και χωρίς να έχετε στο μυαλό σας τον τελικό προορισμό.

Όμως αν θέλετε να το φτάσετε στα πιο «υγρά και έντονα άκρα» ιδού κάποιες συμβουλές για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

  • Φτιάξτε το κατάλληλο σκηνικό: Με τον τρόπο αυτό, δηλαδή κλείνοντας τα φώτα, ανάβοντας μερικά κεριά και ακούγοντας μερικές αισθησιακές μελωδίες δημιουργείτε ένα σέξι και χαλαρωτικό περιβάλλον, το οποίο μπορεί πραγματικά να τονώσει τη διάθεσή σας.
  • Καθίστε/ ξαπλώστε αναπαυτικά: Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να επικεντρωθείτε στην αίσθηση της ευχαρίστησης, χωρίς να νιώθετε άβολα.
  • Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί: Σκεφτείτε τι σας ερεθίζει. Η φαντασία μπορεί να σας βοηθήσει να «πάρετε φωτιά» όσο παίζετε με τον εαυτό σας.
  • Πάρτε το χρόνο σας: Με αυτό τον τρόπο θα απολαύσετε όλες τις διαφορετικές αισθήσεις που χαρίζει αυτό το παιχνίδι με το στήθος σας. Πειραματιστείτε με τεχνικές για να βρείτε αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλά.
  • Ξεκινήστε με τα δάχτυλά σας: Για αρχή τα δάχτυλα και η γλώσσα του συντρόφου σας, ωστόσο, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε λάδι, λοσιόν, σφιγκτήρες και δονητές θηλών που μπορούν πραγματικά να αυξήσουν την απόλαυση.

Μην μένετε μόνο στο γλείψιμο

Ναι, δεν χρειάζεται να μείνετε μόνο στο γλείψιμο. Υπάρχει και το πιπίλισμα, το οποίο προσφέρει επίσης πολύ μεγάλη απόλαυση.

Μην περιορίζεστε μόνο στο γλείψιμο, όταν μπορείτε να προχωρήσετε παρακάτω, στο πιπίλισμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον τρόπο αυτό, ο άντρας θα διεγείρει επιπλέον ροή αίματος και θα αυξήσει την ευαισθησία της θηλής, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.