ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Να τι μπορείς να κάνεις για να επεκτείνεις τη διάρκεια του αυτομαυριστικού σου

Τα μυστικά για ένα αποτέλεσμα που θα κρατήσει ακόμη περισσότερες μέρες

Να τι μπορείς να κάνεις για να επεκτείνεις τη διάρκεια του αυτομαυριστικού σου

Ένα φρέσκο ​​μαύρισμα μπορεί να σε κολακέψει, να σου τονώσει την αυτοπεποίθηση και να σου δώσει μια συνολικά όμορφη, ηλιόλουστη λάμψη.

Το μαύρισμα όμως δε διαρκεί για πάντα, και αν αποφασίσεις να εφαρμόσεις ένα self tanner είναι πολύ πιθανό να αναρωτιέσαι πώς μπορείς να το διατηρήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο.

Παρακάτω θα βρεις τους καλύτερους τρόπους να επεκτείνεις τη διάρκεια το αυτομαυριστικό σου όσο το δυνατόν περισσότερο:

Κάνε αποτρίχωση εκ των προτέρων

Φρόντισε η επιδερμίδα σου να είναι μεταξένια λεία σε όλα τα σωστά σημεία πριν εφαρμόσεις το self tanner σου. Αν περιμένεις να κάνεις αποτρίχωση ή να ξυριστείς μετά την εφαρμογή, θα χάσεις περισσότερο από το μαύρισμά σου πιο γρήγορα.

Κάνε απολέπιση

Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις απολέπιση στο σώμα σου με ένα scrub πριν την εφαρμογή του self tanner. Αυτό διασφαλίζει ότι το αυτομαυριστικό θα εφαρμοστεί σε φρέσκο, λείο δέρμα και θα κολλήσει όμορφα. Ωστόσο, μην το παρακάνεις με την απολέπιση, καθώς δεν θέλεις να ερεθίσεις το δέρμα σου.

Πρόσεχε με το ντους

Θυμήσου να περιμένεις τουλάχιστον 7 έως 8 ώρες πριν κάνεις ντους ή γυμναστική. Εάν κάνεις ντους ή ιδρώσεις πολύ νωρίς, αυτό θα ξεθωριάσει το μαύρισμά σου πολύ πιο γρήγορα. Επίσης, το ζεστό ντους ξηραίνει πολύ το δέρμα σου. Θα ήταν επίσης ωφέλιμο να αποφύγεις τις σάουνες, το χλώριο και το αλμυρό νερό την εβδομάδα μετά την εφαρμογή του self tanner.

Ενυδάτωση

Αφού εφαρμόσεις το self tanner σου, είναι σημαντικό να διατηρήσεις το δέρμα σου ενυδατωμένο. Αυτό θα παρατείνει το μαύρισμα σου. Η λοσιόν, το ενυδατικό αφρόλουτρο σώματος και το ξηρό λάδι είναι εξαιρετικοί τρόποι για να διατηρήσεις το δέρμα σου ενυδατωμένο. Το να πίνεις πολύ νερό είναι επίσης σημαντικό.

Απόφυγε τα σκληρά προϊόντα

Ορισμένα προϊόντα είναι πιο σκληρά από άλλα και μπορεί να καταλήξουν να αφαιρέσουν λίγο από το υπέροχο μαύρισμα σου. Προσπάθησε να αποφύγεις έντονα προϊόντα ακμής, μάσκες προσώπου, τονωτικά προσώπου, ταινίες αποτρίχωσης με κερί και οτιδήποτε περιέχει αλκοόλ.

Εφάρμοσε ξανά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ίσως χρειαστεί να εφαρμόσεις ξανά το self tanner σου, ειδικά εάν ορισμένες περιοχές ξεθωριάζουν πιο γρήγορα από άλλες. Κάνε ελαφριά απολέπιση τυχόν λεκέδων και εφάρμοσε ξανά μια λεπτή στρώση αυτομαυριστικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.