ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι 3+1 στάσεις στο σεξ που θα σου «χαρίσουν» σίγουρο οργασμό

Θα σε κάνουν εύκολα να δεις... «αστεράκια»

Οι 3+1 στάσεις στο σεξ που θα σου «χαρίσουν» σίγουρο οργασμό

Στην ερώτηση «ποια είναι η αγαπημένη σου στάση», μπορεί να ακουστούν δεκάδες διαφορετικές απαντήσεις, είτε με βάση με την αίσθηση, είτε επειδή ικανοποιείται μια συγκεκριμένη φαντασίωση.

Σε ό,τι αφορά όμως τον οργασμό, υπάρχουν μερικές στάσεις που μας φέρνουν πιο κοντά του.

Δες παρακάτω ποιες είναι αυτές:

Στα τέσσερα

Είναι μια στάση έντονα διεγερτική, που χαρίζει στις γυναίκες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα χέρια τους, οπότε είναι πολύ εύκολο να αυτοϊκανοποιούνται παράλληλα με τη διείσδυση.

Εσύ από πάνω

Το κλειδί εδώ βρίσκεται στην κίνηση σου: Κινήσου εμπρός-πίσω αντί για πάνω-κάτω, γιατί με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται περισσότερη τριβή και είναι πιο πιθανό να φτάσεις σε κλειτοριδικό οργασμό.

Ψαλίδι

Παρ’ όλο που πρόκειται για μια στάση πιο συνηθισμένη στο σεξ ανάμεσα σε δύο γυναίκες, το αποτέλεσμα είναι εξίσου απολαυστικό και με έναν άντρα παρτενέρ, με αυτόν να ξαπλώνει ανάσκελα με τα πόδια λυγισμένα και τα πέλματα του να ακουμπούν και εσένα κάθεσαι από πάνω, αλλά με το ένα πόδι να είναι έξω και το άλλο στο πλάι του.

Γέφυρα

Η στάση θυμίζει το κλασικό ιεραποστολικό, με τη διαφορά πως τεντώνεις το σώμα σου προς τα πάνω και ο παρτενέρ σου παραμένει στη θέση του ενώ στηρίζεται στα γόνατά του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.