Δείτε το πιο δροσερό παντελόνι του καλοκαιριού… που κάνει τα πόδια να δείχνουν ψηλά (φωτό)

Δείτε το πιο δροσερό παντελόνι του καλοκαιριού… που κάνει τα πόδια να δείχνουν ψηλά (φωτό)

Οι τάσεις στα παντελόνια του 2017 είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Με επιρροές από τα 70s, τα 80s και τα 90s τα παντελόνια φέτος έχουν την πρωτοτυπία στο τελείωμά τους και μπορούν να ταιριάξουν στο στιλ κάθε γυναίκας.

Μπορεί η καλοκαιρινή περίοδος να μας κάνει να στρεφόμαστε περισσότερο στα φορέματα και τις αέρινες φούστες για τις καθημερινές μας εμφανίσεις, ωστόσο τα παντελόνια, ήταν, είναι και θα είναι η αποθέωση της άνεσης για τις πρωινές (και όχι μόνο) εμφανίσεις μας στην πόλη.

Τα wide leg pants, τα παντελόνια με το φαρδύ τελείωμα είναι μια από τις τοπ τάσεις του 2017. Το πιο δροσερό παντελόνι του καλοκαιριού είναι αυτό και είναι… ριγέ, μιας και αυτό το print βλέπουμε ότι κυριαρχεί στις εμφανίσεις των bloggers.

Οι ρίγες είναι το κυρίαρχο print του καλοκαιριού. Είναι πληθωρικές, χρωματιστές, τολμηρές. Σε τέτοιο βαθμό που τα στυλιστικά ατοπήματα καραδοκούν –πείτε μας πώς θα συμπεριφερθείτε σε ένα ριγωτό total look για παράδειγμα- με απρόβλεπτα αποτελέσματα για την εμφάνισή σας. Προτιμήστε τις κάθετες ρίγες που μακραίνουν και αδυνατίζουν τη σιλουέτα δημιουργώντας ένα παιχνίδι με τις διαστάσεις προς όφελός σας.

https://www.instagram.com/p/BLWAB4PlseJ

https://www.instagram.com/p/BVVWEXll1Ts

https://www.instagram.com/p/BNJnxafhken

https://www.instagram.com/p/BJPzvIYB74b

https://www.instagram.com/p/BTwKd0zgLVq

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BUQoRHthqdj

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.