Ημιμόνιμο μακιγιάζ: Ποιες είναι οι μέθοδοι δερματοστιξίας στο πρόσωπο;

Ημιμόνιμο μακιγιάζ: Ποιες είναι οι μέθοδοι δερματοστιξίας στο πρόσωπο;

Σε προηγούμενο άρθρο κάναμε μια πρώτη εισαγωγή στο ημιμόνιμο μακιγιάζ που αποτελεί πλέον μια ειδικότητα διαδεδομένη με τις ρίζες της χιλιάδες έτη πριν.

Στο σημερινό άρθρο θα μάθουμε για τις μεθόδους δερματοστιξίας στο πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα η εφαρμογή της δερματοστιξίας το πρόσωπο επιτυγχάνεται με δύο μεθόδους: α) με βελόνα και β) με λεπίδα.

Η βελόνα είναι συγκολλημενη σε μία ηλεκτρική μηχανή και λειτουργεί πάνω κάτω με ρυθμό αρκετών δονήσεών. Είναι βασισμένη στο ηλεκτρικό εργαλείο του Τόμας Έντισον, το οποίο τρυπούσε χαρτί με βελόνα. Οι βελόνες οι οποίες χρησιμοποιούνται είναι ιδιαίτερα μικρό μέγεθος και πλέον υπάρχουν πολλά είδη ανάλογα με την περιοχή και το αποτέλεσμα το οποίο θέλουμε να πετύχουμε.

Με την λεπίδα πραγματοποιείται ο χειροκίνητος τρόπος με τον οποίο τραυματίζουμε την περιοχή και εισχωρούμε μελάνι προκειμένου να δημιουργήσουμε any μόνο μακιγιάζ. Στην ουσία πραγματοποιείται μία διαλειμματική τραυματική εμφύτευση χρωστικών.

Η επιλογή των μεθόδων είναι καθαρά θέμα της τεχνίτριας και σχετίζεται με τον τύπο δέρματος της υποψήφιας ή του υποψηφίου αλλά και την περιοχή στην οποία θέλουμε να επέμβουμε.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ αποτελεί την τελευταία τάση στο beauty industry και προσελκύει όλο και περισσότερους υποψήφιους, καθώς δεν απευθύνεται μόνο σε γυναίκες αλλά και σε άντρες.

Πλέον συγκαταλέγονται και οι άνδρες αφού οι άνθρωποι στους οποίους προτείνετε το ημιμόνιμο μακιγιάζ δεν κατηγοριοποιούνται από το φύλο τους αλλά από τα προβλήματα τα οποία μπορεί να αντιμετωπίζουν και τις ανάγκες της καθημερινότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάθετε στο επόμενο άρθρο σε ποιους απευθύνεται το ημιμόνιμο μακιγιάζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.