ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι πολύτιμες χρήσεις του λαδιού προσώπου που θα σας χαρίσουν περισσότερη λάμψη

Οι πολύτιμες χρήσεις του λαδιού προσώπου που θα σας χαρίσουν περισσότερη λάμψη

Τα λάδια προσώπου τα οποία είναι γνωστά για τις ευεργετικές ιδιότητες που έχουν στην επιδερμίδα έχουν γίνει ένα από τα πιο αγαπητά προϊόντα περιποίησης. Υπάρχουν τρόποι που μπορείτε να τα εντάξετε στη ρουτίνα ομορφιά σας.

Όλες έχετε, σίγουρα, ακουστά για τα οφέλη από το λάδι άγριου τριαντάφυλλου -αγαπημένο προϊόν και της Κέιτ Μίντλετον-, το λάδι άργκαν ή ακόμη και το πιο σπάνιο λάδι σταφυλιού -από τα μυστικά tips της Έμμα Στόουν για λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Γνωρίζετε, ωστόσο, πότε και πώς πρέπει να τα συμπεριλάβετε στη ρουτίνα ομορφιάς σας;

Ενισχυτικό του foundation σας

Για ένα πιο δροσερό φινίρισμα όταν εφαρμόζετε το μακιγιάζ σας, προσθέστε μερικές σταγόνες λαδιού προσώπου στο foundation και απολαύστε το λαμπερό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας όλη την ημέρα.

Απολέπιση χειλιών

Ανακατέψτε λίγη καστανή ζάχαρη με μερικές σταγόνες λαδιού και κάντε απολέπιση στα χείλη σας, τρίβοντας απαλά, για επιπλέον ενυδάτωση.

Κλείδωμα υγρασίας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λάδι για να σφραγίσετε όλα τα συστατικά των προϊόντων ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας σας. Έτσι, θα αποκτήσετε μια πιο λαμπερή και δροσερή επιδερμίδα.

Θεραπεία για την περιοχή κάτω από τα μάτια

Για να μειώσετε την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων στην περιοχή κάτω από τα μάτια, εφαρμόστε απαλά με τα δάχτυλά σας μερικές σταγόνες λαδιού για ενυδάτωση και «γέμισμα» των λεπτών γραμμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.