ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγγλία: Έκανε μπότοξ και αυξητική χειλιών αξίας 450 λιρών «σαν κυρία» χωρίς να δώσει «φράγκο»

Ισχυρίστηκε στην ιδιοκτήτρια του κέντρου ότι «θα παντρευόταν σε λίγες μέρες»

Αγγλία: Έκανε μπότοξ και αυξητική χειλιών αξίας 450 λιρών «σαν κυρία» χωρίς να δώσει «φράγκο»

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η αστυνομία στην Αγγλία προκειμένου να εντοπίσει μία γυναίκα, η οποία αφού έκανε θεραπείες αισθητικής αξίας 450 λιρών, έφυγε χωρίς να πληρώσει.

Η γυναίκα, η οποία συστήθηκε ως «Σαρλότ» επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες (28 Σεπτεμβρίου) ένα ινστιτούτο αισθητικής στο Γιορκ για να υποβληθεί σε διάφορες αισθητικές επεμβάσεις, αφού, όπως ισχυρίστηκε στην ιδιοκτήτρια του κέντρου «θα παντρευόταν σε λίγε μέρες».

Αφού, λοιπόν, παρέμεινε για δύο ολόκληρες ώρες στο ινστιτούτο ομορφιάς, υποβλήθηκε σε μπότοξ, αυξητική χειλιών και άλλες μικροεπεμβάσεις αισθητικής.

Με το που τελείωσε, όμως, τη δουλειά της, πήρε την τσάντα της και έφυγε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Κατά τη διάρκεια των θεραπειών, η γυναίκα φωτογραφήθηκε από την ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου, γεγονός που αναμένεται να βοηθήσει τις Αρχές να την εντοπίσουν. 1_SWNS_SALON_FRAUD_01

Η ιδιοκτήτρια του κέντρο μετά το περιστατικό είπε χαρακτηριστικά: «Σοκαρίστηκα. Απλώς έμεινε έκπληκτη και είπα: “τι στο καλό συνέβη”. Δεν έχω ξαναδει ποτέ στη ζωή μου κάτι τέτοιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν μπορείς να περιμένεις με τίποτα ότι σε αυτούς τους καιρούς οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.