ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτή η αμφιλεγόμενη μέθοδος για να καθαρίζεις το πρόσωπό σου έχει κάνει χαμό στο TikTok

Τι λένε οι ειδικοί;

Αυτή η αμφιλεγόμενη μέθοδος για να καθαρίζεις το πρόσωπό σου έχει κάνει χαμό στο TikTok

Πώς θα σου φαινόταν μια μέθοδος για να καθαρίσεις το πρόσωπό σου και διαρκεί 15 λεπτά; Ακόμα κι αν δεν βάφεσαι καθημερινά, ή πολύ, πάντα χρειάζεσαι το βράδυ ένα καλό καθάρισμα του προσώπου σου. Ειδικά τώρα στις γιορτές που το μακιγιάζ είναι πιο συχνό και πιο έντονο, δε μπορείς να πέφτεις για ύπνο βαμμένη.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις για την επιδερμίδα σου.

Ποια είναι η μέθοδος που έχει γίνει viral στο TikTok

Όσον αφορά στον βραδινό καθαρισμό του προσώπου, υπάρχουν πολλά που μπορείς ή δεν είναι καλό να κάνεις. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να κάνεις double cleansing. Δηλαδή, να καθαρίζεις πρώτα το μακιγιάζ με ένα balm ή έλαιο, ή με νερό micellaire και στην συνέχεια να το πλένεις με ένα απαλό καθαριστικό.

Οι τάσεις στο TikTok τρέχουν και δεν τις προλαβαίνουμε. Ξεκίνησε ένα challenge, που διαρκεί 15 λεπτά. Πόσο ξόδευες για να καθαρίσεις το πρόσωπό σου; Πέντε λεπτά; Τι θα έλεγες για τον τριπλάσιο χρόνο; TikToker είπε ότι το μυστικό μιας αισθητικού είναι να κάνει μασάζ στο πρόσωπο με ένα cleansing oil για ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά.

@opulentjade

My life is FOREVER CHANGED #skincareroutine #skincarehacks #oilcleansing #skincaretips #tiktokwellness

♬ original sound – Adrika

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το μασάζ με το λάδι, βοηθάει να καθαριστούν οι πόροι, καθώς ο,τι τους φράζει, βγαίνει προς την επιφάνεια. Έτσι, φέυγουν και τα μαύρα στίγματα. Ωστόσο, οι ειδικοί δεν είναι τόσο τρελαμένοι με την ιδέα. Αρχικά, πέρα από το χρόνο που καταναλώνεις πραγματικά και σε κάνει να βαριέσαι, υπάρχουν κι άλλα θέματα.

Οι υπερβολές δεν είναι ποτέ καλές όσον αφορά στο skincare. Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα έλαια είναι καλά, αλλά όχι όταν τρίβεις τόση ώρα το πρόσωπό σου. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αχρείαστα τραύματα στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Ειδικά αν έχεις ευαίσθητο δέρμα, το τρίψιμο προκαλεί φθορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.