ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτό είναι το makeup trick για λαμπερή επιδερμίδα που έγινε viral και έχει «θεαματικά« αποτελέσματα

Το τρικ που έχει γίνει viral δεν είναι κάτι ασυνήθιστο

Αυτό είναι το makeup trick για λαμπερή επιδερμίδα που έγινε viral και έχει «θεαματικά« αποτελέσματα

Όπως όλες οι τάσεις που βλέπουμε τελευταία, αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Gen Z, τα δοκιμάζει όλα στο TikTok. Όσον αφορά στο beauty, έχουμε δει πολλά. Από τεχνικές skincare, περιποίησης, μέχρι και μακιγιάζ.

ΤΟ TREND ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΉ ΕΠΙΔΕΡΜΊΔΑ

Η τάση που βλέπουμε να έχει γίνει viral τελευταία, είναι κάτι πολύ συνηθισμένο, που το ξεχνάμε συχνά. Τα κορίτσια που θέλουν λαμπερή επιδερμίδα, φοράνε πούδρα. Η blurring powder, που είναι ελαφριά και εφαρμόζεται συνήθως μετά το μακιγιάζ, δίνει όσο ματ υφή πρέπει στην επιδερμίδα.

Ωστόσο, σε ένα ενυδατωμένο πρόσωπο από το skincare, μπορείς να βάλεις και μόνο την πούδρα με απαλές κινήσεις και ένα μεγάλο πινέλο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να μην έχεις απόλυτη κάλυψη, αλλά θα έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ πολλές φορές μπορεί να ξεχνάμε την πούδρα, οι TikTokers, ήρθαν ξανά να μας θυμίσουν την χρήση της. Επιπλέον, το ματ αποτέλεσμα θα σε βοηθήσει αν έχεις και λιπαρή επιδερμίδα. Μπορείς να έχεις και στην τσάντα σου την αγαπημένη σου πούδρα ώστε να την ανανεώνεις και on the go.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.