ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτό είναι το πιο εύκολο κόλπο για να έχεις λαμπερά και απαλά μαλλιά μετά το λούσιμο

Εύκολο και μπορείς να το κάνεις στο σπίτι

Αυτό είναι το πιο εύκολο κόλπο για να έχεις λαμπερά και απαλά μαλλιά μετά το λούσιμο

Αν θέλεις να έχεις λαμπερά μαλλιά με ένα πανεύκολο τρικ, έχουμε τη λύση. Είναι πανεύκολο και δεν χρειάζεται καν να πας στο κομμωτήριο. Μάλιστα, δεν θα σου πάρει ούτε πολύ χρόνο.

Tα μαλλιά μας τα φροντίζουμε όπως και το δέρμα μας. Επισκεπτόμαστε το κομμωτήριο και αγοράζουμε τα κατάλληλα προϊόντα, ώστε να διατηρούνται υγιή.

Μάλιστα, πλέον υπάρχουν στην αγορά ολοκληρωμένες σειρές για όλες τις ανάγκες. Μπορείς να βρεις και για το τριχωτό της κεφαλής μάσκες και scrub. Με όλα αυτά, σωστή διατροφή και ενυδάτωση, μπορείς να βοηθήσεις τα μαλλιά σου να είναι υγιή.

ΤΟ ΠΑΝΕΎΚΟΛΟ ΚΌΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΛΑΜΠΕΡΆ ΜΑΛΛΙΆ ΜΕΤΆ ΤΟ ΛΟΎΣΙΜΟ:

Πώς μπορείς να δώσεις extra λάμψη στα μαλλιά σου; Με ένα εύκολο τρικ. Το πιθανότερο είναι να έχεις ένα hair oil στο ντουλάπι σου. Αν δεν έχεις, τότε μπορείς να βρεις ακόμα και σε χαμηλή τιμή.

Παίρνεις το λάδι για τα μαλλιά και βάζεις μια μικρή ποσότητα στα στεγνά μαλλιά σου και τα πιάνεις. Κυρίως το απλώνεις στις άκρες. Στην συνέχεια περιμένεις περίπου 15 λεπτά, αν θέλεις και περισσότερο. Στην συνέχεια το ξεπλένεις και λούζεσαι κανονικά.

Μόλις στεγνώσεις τα μαλλιά σου θα δεις τη διαφορά. Θα είναι πιο απαλά και λαμπερά και θα χτενίζονται πιο εύκολα. Είναι το αγαπημένο μας trick γιατί είναι αποτελεσματικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.