ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Bronzer: Τα λάθη που κάνεις στην εφαρμογή του και δεν έχεις το αποτέλεσμα που θες

Το bronzer είναι ένα θαυματουργό προϊόν, που μας φέρνει λίγο πιο κοντά στο καλοκαίρι

Bronzer: Τα λάθη που κάνεις στην εφαρμογή του και δεν έχεις το αποτέλεσμα που θες

Μπορεί να έφτασε ημερολογιακά το καλοκαίρι, αλλά απέχουμε ακόμα από τις ώρες που είμαστε στην ξαπλώστρα ανέμελοι. Πώς θα αποκτήσεις αυτό το πολυπόθητο χρώμα;

Το sun kissed look, είναι από τα αγαπημένα πολλών γυναικών. Το φυσικό χρώμα που μας δίνει ο ήλιος (με αντηλιακό πάντα), δείχνει ότι έχουμε περάσει την ώρα μας σε μια παραλία, ακόμα κι αν αυτό δεν ισχύει. Επειδή δεν είναι εφικτό πάντα, υπάρχει και το μακιγιάζ, που έχει τη δυνατότητα να μας δώσει αυτό το επιθυμητό ηλιοκαμμένο χρώμα.

Το bronzer είναι ένα θαυματουργό προϊόν, που μας φέρνει λίγο πιο κοντά στο καλοκαίρι. Μας κάνει να φαινόμαστε πιο λαμπερές και φρέσκιες. Μπορείς να το βρεις και σε διαφορετικές μορφές και υφές, όπως υγρό, ρευστό ή πιο πηχτό και πούδρα. Ωστόσο, όταν δεν το εφαρμόσεις σωστά, υπάρχει πιθανότητα να φαίνεται αφύσικο ή να μοιάζει σα λεκές.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις για να μην έχεις ανεπιθύμητα αποτελέσματα, είναι να επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν για σένα. Ποιό είναι αυτό; Θα πρέπει να είναι ελαφρώς πιο σκούρο από την επιδερμίδα σου και όχι πολύ. Δεδομένου ότι προορίζεται να μιμηθεί το φυσικό μαύρισμα, η απόχρωση που θα πρέπει να μοιάζει σαν να έχεις βγει στον ήλιο, όχι να σου αλλάζει τελείως το χρώμα σου.

Αν το δέρμα σου είναι πιο σκούρο, προτείνουν οι ειδικοί ένα χρυσό ή πορτοκαλί bronzer, ενώ με τη λευκή επιδερμίδα ταιριάζει αρκετά το απαλό καφέ και το ροδακινί. Για να το εφαρμόσεις όπως πρέπει, βάλε μικρή ποσότητα στην άκρη της μύτης, στα μάγουλα και στους κροτάφους. Έτσι, θα έχεις τη λάμψη που θέλεις. Το τελευταίο βήμα που θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις όλο το μακιγιάζ σου και να μην χαλάσει, είναι το setting spray.

Αν χρησιμοποιήσεις τη λάθος, πολύ σκούρα απόχρωση και βάζεις μεγάλη ποσότητα χωρίς setting spray, τότε δεν θα δεις ένα φυσικό αποτέλεσμα, αλλά περισσότερο κάτι που δεν θα σε ευχαριστήσει τελικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.