ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έτσι θα διαρκέσει το μαύρισμά σου περισσότερο

Μερικά τρικς που είναι πολύ εύκολα

Έτσι θα διαρκέσει το μαύρισμά σου περισσότερο

Το μαύρισμα θέλουμε να διαρκέσει όσο περισσότερο γίνεται και υπάρχουν τρόποι για να το πετύχουμε.

Αν είσαι διακοπές, έχεις επιστρέψει, ή ετοιμάζεσαι για κάποιο τριήμερο, αυτά είναι τα tips που πρέπει να γνωρίζεις. Το μαύρισμα μας αρέσει, φυσικά με μέτρο και προστασία από τον ήλιο. Καθώς πλησιάζει το φθινόπωρο, θέλουμε να έχουμε αυτό το χρώμα στην επιδερμίδα μας να μας θυμίζει το καλοκαίρι.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΆΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΎΡΙΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΡΚΈΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ

Ενυδάτωση

Το κυριότερο για όλα όσα αφορούν στην επιδερμίδα, είναι η ενυδάτωση. Δεν θα βαρεθούμε ποτέ να το λέμε. Μια πλούσια ενυδατική κρέμα, θα βοηθήσει το δέρμα να μην ξεφλουδίζει και να δείχνει πάντα λαμπερό.

After Sun

Εννοείται ότι κάθε φορά που εκτίθεσαι στον ήλιο πρέπει να βάζεις after sun μετά. Κι όμως, αν το χρησιμοποιείς ακόμα και το φθινόπωρο, θα δεις ότι βοηθά το χρώμα να διατηρηθεί.

Ήπια απολέπιση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απολέπιση βοηθά να φύγουν τα νεκρά κύτταρα. Μια φορά στις 15 μέρες, μην ξεχνάς να χρησιμοποιήσεις ήπιο απολεπιστικό για να έχεις ανανεωμένη επιδερμίδα και να φαίνεται ακόμα καλύτερο το μαύρισμά σου. Ωστόσο, καλύτερα να προσέξεις να μην είναι πολύ σκληρό το απολεπιστικό σου και να μην κάνεις πολύ συχνά γιατί θα πετύχεις το αντίθετο αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.