ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Face mist: Οι λόγοι που πρέπει να το επιλέξεις για την επιδερμίδα σου

Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα;

Face mist: Οι λόγοι που πρέπει να το επιλέξεις για την επιδερμίδα σου

Το Face mist είναι ένα ιαματικό νερό σε μορφή spray, εμπλουτισμένο με ενυδατικά συστατικά, βιταμίνες και αιθέρια έλαια που ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα ενώ παράλληλα φρεσκάρει και το μακιγιάζ.

Εκτός από την ενυδάτωση που προσφέρουν, έχουν την εξής ιδιότητα: αυξάνουν και την απορροφητικότητα των συστατικών που θα απλωθούν στη συνέχεια!

Ποια είναι η διαφορά με το setting spray;

Το setting spray, χρησιμοποιείται μόνο στο τέλος του μακιγιάζ εξασφαλίζοντας διάρκεια και ομοιογένεια στο τελικό αποτέλεσμα. Από την άλλη το face mist έχει περισσότερες ιδιότητες: ενυδατώνει, αναζωογονεί και αφήνει ένα δροσερό αποτέλεσμα, ειδικά τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Πώς μπορεί να βοηθήσει την επιδερμίδα σου;

Για έξτρα δροσιά

Είτε βρίσκεσαι στην παραλία, είτε στη δουλειά σου, ή ακόμα και στο γυμναστήριο, ένα face mist θα σε τονώσει και θα σε δροσίσει στη στιγμή.

Άμεση ενυδάτωση

Ένα face mist με έξτρα ενυδατικούς παράγοντες είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Extra tip για να ενισχύσεις την ενυδάτωση, χρησιμοποίησέ το ενδιάμεσα στα βήματα της περιποίησής σου. Για παράδειγμα, μπορείς να το εφαρμόσεις μετά τον καθορισμό και πριν από το serum, μετά την ενυδατική σου κρέμα ή μετά το primer και πριν το foundation. Με τον τρόπο αυτό θα πετύχεις μία λαμπερή και νεανική όψη.

Απορροφά τη λιπαρότητα

Ένα face mist να περιέχει στα συστατικά του θειικό ψευδάργυρο, απορροφά τη λιπαρότητα, προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας, δρα ενάντια στις ατέλειες και χαρίζει ματ αποτέλεσμα.

Ως eye patches

Δοκίμασε να εμποτίσεις δύο δίσκους ντεμακιγιάζ με αρκετή ποσότητα face mist. Στη συνέχεια τοποθέτησέ τα σε κλειστά βλέφαρα για λίγα λεπτά. Το πρήξιμο θα μειωθεί και το βλέμμα θα φαίνεται πιο ξεκούραστο (Ιδανικό tip μετά το ξενύχτι). Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείς να διατηρείς το face mist στο ψυγείο.

Μετά τη μάσκα προσώπου

Αφού αφαιρέσεις τη μάσκα σου, ψέκασε το πρόσωπό σου με το face mist. Έτσι σφραγίζεις τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά της μάσκας στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Δες εδώ με ποιους τρόπους μπορείς να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο τη δράση της μάσκας προσώπου σου.

Περιποίηση κατά τη διάρκεια ταξιδιού

Σε pocket size συσκευασία, αποτελεί το ιδανικό προϊόν προκειμένου να προστατεύσει και να ανακουφίσει την επιδερμίδα σου από την ξηρή ατμόσφαιρα των πολύωρων ταξιδιών.

Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν έχεις κανονικό δέρμα διάλεξε ένα προϊόν με αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύουν από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Για την ξηρή επιδερμίδα αναζήτησε μία φόρμουλα με ενυδατικούς παράγοντες όπως το υαλουρονικό οξύ που συγκρατεί την υγρασία και δυναμώνει το δέρμα. Τέλος, αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα ή πρόβλημα ακμής, προτίμησε ένα mist με ροδόνερο που καταπραΰνει και απαλύνει και φρόντισε να μην περιέχει έλαια και σιλικόνες που μπορεί να φράξουν τους πόρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.