Fillers στα χείλη: Ο κίνδυνος που μπορεί να αντιμετωπίσετε

Τι θα σου συμβεί αν δεν προσέχεις;

Fillers στα χείλη: Ο κίνδυνος που μπορεί να αντιμετωπίσετε

Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε ότι όλο και περισσότερες γυναίκες επισκέπτονται τους πλαστικούς, καθώς δεν αποτελεί πλέον ταμπού να κάνουν αλλαγές στο πρόσωπό τους.

Σύμφωνα με μια μελέτη στις ΗΠΑ, 2,6 εκατομμύρια άνθρωποι έβαλαν fillers στα χείλη το 2016, με ποσοστό κατά 2% αυξημένο από το 2015. Πολλές είναι εκείνες που προσπαθούν να επιτύχουν γεμάτα, ογκώδη χείλη και οι περισσότερες βασίζονται σε treatments των γιατρών.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις αν βάζεις lip fillers. Εξαιτίας αυτών, ενδέχεται να αλλοιωθεί η γεωμετρία του προσώπου σου.

Τα fillers υαλουρονικού οξέως, χρησιμοποιούνται γιατί το σώμα μας τα αναγνωρίζει ως κάτι φυσικό. Μερικές φορές, μπορεί να παρατηρήσεις ότι το υλικό μεταναστεύει σε άλλα σημεία του προσώπου. Αυτό μπορεί να σου αφήσει εξογκώματα και παραμορφώσεις. Επιπλέον, ακόμα κι αν έχεις βάλει μόνο στο ένα χείλος, αυτό μπορεί να μεταναστεύσει και στα δύο, αφήνοντάς τα υπερβολικά γεμάτα ή και πρησμένα.

Αυτό ενδέχεται να συμβεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, ένας από αυτούς είναι όταν οι ενέσεις τοποθετούνται πολύ κοντά μεταξύ τους.

ΠΏΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΈΨΕΙΣ

Για να αποτρέψεις τις ανεπιθύμητες ενέργειες, καλό είναι να πας σε έναν γιατρό που τον εμπιστεύεσαι και έχει θετικές κριτικές. Ο ειδικός, θα πρέπει να σου λύνει όλες τις απορίες και θα πρέπει να γνωρίζει καλά το αντικείμενο. Ακόμα, καλό είναι να αποφεύγεις τις πολύ συχνές επισκέψεις για γέμισμα των χειλιών. Αρκετές φορές, βλέπουμε να επιμένουν οι ασθενείς και να κάνουν ξανά και ξανά fillers ενώ δεν είναι απαραίτητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν υπάρχει υπερβολική ποσότητα, τότε είναι πολύ πιο εύκολο να μεταναστεύσει το υλικό σε άλλα σημεία του προσώπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.