ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Grey Hair: Η τάση που έγινε viral φέτος και έχει αγαπηθεί από τις γυναίκες όλων των ηλικιών

Γιατί έγινε το trend της χρονιάς;

Grey Hair: Η τάση που έγινε viral φέτος και έχει αγαπηθεί από τις γυναίκες όλων των ηλικιών

Η τάση που έγινε viral φέτος και έχει αγαπηθεί από τις γυναίκες όλων των ηλικιών.

Αν άκουγες παλιά ότι τα γκριζαρισμένα μαλλιά είναι τάση, δεν θα το πίστευες. Κι όμως, φέτος, είδαμε αυτό το χρώμα να πρωταγωνιστεί. Η αναζήτηση των grey hair στο pinterest έχει αυξηθεί κατακόρυφα, όπως φαίνεται. Μάλιστα, είναι δημοφιλής σε γυναίκες από όλες τις ηλικίες.

ΓΙΑΤΊ ΤΑ GREY HAIR ΕΊΝΑΙ Η ΤΆΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΆΣ

Είτε πρόκειται για φυσικά γκριζαρισμένα- λευκά μαλλιά, είτε για βαμμένα, έχουμε δει πάρα πολλές να προτιμούν αυτό το χρώμα. Μέσα σε όλο αυτό το natural trend στην ομορφιά, αγαπήθηκε και το φυσικό χρώμα μαλλιών. Ειδικά, γυναίκες που έχουν γκριζάρει ακόμα και νέες, αποφασίζουν να μην βάψουν τα μαλλιά τους και να τα αφήσουν έτσι.

Η αυτοπεποίθηση που αντλούν από τη φυσική τους ομορφιά, είναι μεταδοτική. Υπάρχουν αρκετές influencers που το έχουν τιμήσει, καθώς και γυναίκες από όλον τον κόσμο. Επιπλέον, η τάση έχει υιοθετηθεί και από κορίτσια πιο νέα, που θέλουν μια αλλαγή.

Βλέπουμε ότι κάνουν silver hair, ή silver grey ανταύγειες. Υπάρχουν τεχνικές blending, όπου το γκρι συνδυάζεται και με άλλες ανοιχτές- ξανθές αποχρώσεις μαλλιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν θέλεις να κάνεις μια αλλαγή ή να κρατήσεις το φυσικό σου, σκέψου το.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.