Hailey Bieber: Το πανεύκολο τρικ της για λαμπερό βλέμμα

Αν θέλεις extra λαμπερό βλέμμα δες το

Hailey Bieber: Το πανεύκολο τρικ της για λαμπερό βλέμμα

H Hailey Bieber συνεχίζει να μας δίνει tips για λαμπερή επιδερμίδα και όχι μόνο.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας, έχει ήδη μια πολύ επιτυχημένη πορεία στον χώρο της ομορφιάς. Από τότε που λάνσαρε τη δική της σειρά καλλυντικών, το brand Rhode, οι θαυμάστριές της τα αγοράζουν μανιωδώς. Τα προϊόντα γίνονται συνεχώς sold out, καθώς και η ίδια φροντίζει να τα προωθεί όσο περισσότερο γίνεται.

ΠΏΣ ΘΑ ΔΏΣΕΙΣ ΛΆΜΨΗ ΣΤΟ ΒΛΈΜΜΑ ΌΠΩΣ Η HAILEY BIEBER

Έχουμε δει το glazed donut look, τα glazed nails, τα glazed lips και τώρα έχουν σειρά και τα glazed eyes, αν μπορούμε να τα πούμε έτσι. Η Hailey αγαπά τη λάμψη και μας το δείχνει συχνά.

Το πολύ εύκολο tip που έχει μάθει από makeup artists, είναι να παίρνει μια μικρή ποσότητα lip gloss, και να την τοποθετεί στα βλέφαρά της. Προτιμά να την βάζει στα σημεία που πέφτει το φως, πάνω από τη σκιά της. Έτσι, υπάρχει αυτή η γυαλάδα που δημιουργείται από την αντανάκλαση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ίδιο μπορείς να κάνεις και σε άλλα σημεία όπως στα ζυγωματικά για παράδειγμα. Ωστόσο, αν το δοκιμάσεις, φρόντισε να μην πάρεις μεγάλη ποσότητα από το lip gloss.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.