ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η σταρ των social media και κομμώτρια Rachel Valentine εξηγεί γιατί δεν πρέπει να δένετε κοτσίδα τα βρεγμένα μαλλιά (βίντεο)

«Όταν τα μαλλιά μας είναι βρεγμένα στην πραγματικότητα λειτουργούν σαν ελαστική ταινία»

Η σταρ των social media και κομμώτρια Rachel Valentine εξηγεί γιατί δεν πρέπει να δένετε κοτσίδα τα βρεγμένα μαλλιά (βίντεο)

Η Rachel Valentine, σταρ των social media και κομμώτρια εξηγεί σε βίντεο γιατί δεν πρέπει ποτέ να δένετε τα μαλλιά σας όταν είναι βρεγμένα και ο λόγος είναι σοβαρός.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων η Valentine σοκάροντας τους ακολούθους της, ήταν ότι δεν θα έδενε ποτέ τα μαλλιά της βρεγμένα – και για έναν βάσιμο λόγο – τον οποίο αποκάλυψε σε ένα βίντεο στο TikTok.

Στο βίντεο, εξήγησε την ευκολία των βρεγμένων μαλλιών να σπάνε. Επιδεικνύοντας πόσο εύθραυστα μπορεί να είναι τα μαλλιά, πήρε μια τούφα βρεγμένων μαλλιών και έδειξε την κίνηση μπροστά στην κάμερα.

Η ίδια είπε: «Μόλις έβρεξα αυτή την τρίχα για να σας δείξω… Όταν τα μαλλιά μας είναι βρεγμένα, στην πραγματικότητα λειτουργούν σαν ελαστική ταινία, τεντώνονται και επιστρέφουν. Αλλά μερικές φορές, όπως μόλις είδατε, σπάνε. Και όταν τα μαλλιά μας είναι στεγνά, δεν τεντώνονται», πρόσθεσε.

@rachelvalentinehair Replying to @Alice Barnes-Clark why we shouldnt tie our hair up when its wet! #haircaretips #hairbreakage #healthyhairtips ♬ original sound – Rachel Valentine

«Έτσι, είναι πιο πιθανό να σπάσουν αν δέσετε τα μαλλιά σας βρεγμένα, επειδή είναι πιο ευάλωτα και θα τεντωθούν και μερικές φορές θα σπάσουν».

Αρκετοί χρήστες του TikTok επαίνεσαν τη Rachel για τη συμβουλή της σχετικά με την προστασία των μαλλιών. Την ίδια στιγμή, κάποιοι μοιράστηκαν ακόμη και δικές τους χρήσιμες συμβουλές και της έκαναν ερωτήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα μπορούσαμε να τα πλέξουμε χαλαρά όταν είναι βρεγμένα;», με τη Rachel να απαντά: «Ναι, αν χρειαστεί, αυτό θα ήταν μια χαρά!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.