ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η τεχνική για να απαλλαγείς από την ψαλίδα στα μαλλιά (βίντεο)

Χωρίς να επηρεαστεί το μήκος των μαλλιών σου

Η τεχνική για να απαλλαγείς από την ψαλίδα στα μαλλιά (βίντεο)

Η ψαλίδα είναι ένας από τους χειρότερους εφιάλτες της ομορφιάς των μαλλιών.

Τα σπασμένα άκρα ή αλλιώς η ψαλίδα που όλες γνωρίζουμε συμβαίνει όταν τα μαλλιά γίνονται ξερά και εύθραυστα.

Το καθημερινό styling, είτε αυτό περιλαμβάνει ισιωτική είτε σεσουάρ, οι συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο, το λούσιμο με ζεστό νερό, η έκθεση των μαλλιών στον ήλιο το καλοκαίρι, το καθημερινό σεσουάρ στα μαλλιά, το άγαρμπο ξεμπέρδεμα των κόμπων και οι συχνές βαφές μπορούν να προκαλέσουν ψαλίδα στα μαλλιά μας.

Μια αναμενόμενη λύση είναι να κόψεις το μήκος των μαλλιών σου, ώστε να φύγει η ψαλίδα και να δείχνουν τα μαλλιά σου πιο ωραία και υγιή. Υπάρχουν ωστόσο πολλές γυναίκες που δεν θέλουν να χάσουν ούτε πόντο από το μάκρος των μαλλιών τους, ιδίως αυτές που μακραίνουν τα μαλλιά τους με πολύ δυσκολία και κόπο.

H τεχνική του hair dusting είναι σωτήρια καθώς μπορεί να σε απαλλάξει από τη ψαλίδα, χωρίς να χάσεις καθόλου από το μήκος των μαλλιών σου.

Με το hair dusting ο κομμωτής πιάνει τούφα – τούφα τα μαλλιά και… τριμάρει τις άκρες με σχεδόν διαγώνιες ψαλιδιές. Έτσι τα μαλλιά δεν χάνουν το μήκος τους, όμως απομακρύνεται η ψαλίδα και οι αδυνατισμένες άκρες της τρίχας.

@audreyvictoria_ Quick trim ✨ I believe this is referred to as “dusting” #hairtok #hairtransformation #hair #fyp ♬ Moonlight Serenade – Glenn Miller

Είναι μία τεχνική καθαρίσματος της ψαλίδας που διαρκεί κάποια ώρα, ωστόσο δεν θυσιάζει παρά ελάχιστα χιλιοστά το μήκος των μαλλιών.

Με την τεχνική hair dusting, η ψαλίδα θα εξαφανιστεί και τα μαλλιά σας θα συνεχίσουν να είναι το ίδιο μακριά με πριν.

Να θυμάσαι πως ψαλίδα και ξηρότητα πηγαίνουν μαζί, οπότε φρόντισε η διατροφή σου να είναι πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, όσπρια και Ω3 λιπαρά οξέα και, φυσικά, να πίνεις αρκετό νερό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης να χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα φροντίδας στα μαλλιά σου και να τα ενυδατώνεις με λάδι και μάσκα μαλλιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.