ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Πέντε ξεχωριστά χτενίσματα που αξίζει να δοκιμάσεις

Τόλμησε να τα δοκιμάσεις!

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Πέντε ξεχωριστά χτενίσματα που αξίζει να δοκιμάσεις

Ανεξάρτητα από το αν είσαι σε σχέση ή όχι, ακόμη κι αν απλώς βγεις παρέα με τους καλύτερους φίλους σου, το να δοκιμάσεις μερικά νέα χτενίσματα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσεις την 14η Φεβρουαρίου.

Παρακάτω, σου προτείνουμε πέντε χτενίσματα για την φετινή γιορτή του έρωτα

Δώσε όγκο στο μαλλί σου

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει να κάνει με τον ρομαντισμό και την αγάπη», λέει ο Ηawkins. Τα μαλλιά πρέπει να είναι όσο πιο ευχάριστα στην υφή και απαλά γίνεται. Επέλεξε τις βουρτσισμένες μπούκλες της δεκαετίας του ’70.

Retro αλογοουρά

Αντί να πιάσεις ψηλά και σφιχτά την αλογοουρά σου, προτίμησε κάτι πιο χαλαρό που δένει χαμηλά γύρω από τα αυτιά σου. Ψέκασε λακ μαλλιών σε μια βούρτσα πριν τα λειάνεις μέσα από τις τούφες σου για να έχεις ένα ωραίο και κομψό αποτέλεσμα.

Baby πλεξούδες

Για ξέγνοιαστο look και Bohemian vibes, μπορείς να κάνεις παιδικές πλεξούδες. Αφήνεις τα μαλλιά κάτω στη συνέχεια δημιουργείς ένα κεντρικό μέρος και κάνεις τμήματα 2.5 εκατοστών σε κάθε πλευρά μπροστά. Στη συνέχεια, πλέξε κάθε τμήμα και στερέωσε τα με μικρά διαφανή λάστιχα. Ψέκασε με λίγη λακ για να σταθεροποιήσεις το στυλ.

Slicked-Back κότσος

Αρχικά πρέπει να προετοιμάσεις τα μαλλιά σου με μια θεραπεία ενδυνάμωσης. Στη συνέχεια, τα στεγνώνεις και εφαρμόζεις έναν ορό λάμψης πριν χωρίσεις τα μαλλιά στο κέντρο και δημιούργησεις μια χαμηλή αλογοουρά. Χρησιμοποίησε ένα texture σπρέι στις άκρες πριν τα στρίψεις σε ένα χαμηλό κότσο και στερέωσέ τον με τσιμπιδάκια.

Κυματιστά

Χρειάζεσαι ένα χτένισμα που είναι σίγουρη λύση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Τότε πρέπει να τα κάνεις κυματιστά. Xώρισε τα μαλλιά σου και χρησιμοποίησε το πιστολάκι για να εξομαλύνεις τις τούφες, τμήμα προς τμήμα. Στη συνέχεια, πιάσε ένα επίπεδο σίδερο και ξεκίνα από τη ρίζα, περιστρέφοντας το 180 μοίρες καθώς τραβάς προς τα κάτω το κάθε τμήμα για να δημιουργήσεις καμπύλες. Μόλις τελειώσεις, χτένισε τα μαλλιά σου με τα δάχτυλά σου και πρόσθεσε ένα texture σπρέι για επιπλέον όγκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.