ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Kρέμα προσώπου: Πώς μπορείς να καταλάβεις ότι δεν κάνει «δουλειά»;

Οι κρέμες βοηθούν να φαίνεται πιο υγιές και ενυδατωμένο το δέρμα

Kρέμα προσώπου: Πώς μπορείς να καταλάβεις ότι δεν κάνει «δουλειά»;

Ακόμα κι αν δεν έχεις χρήματα να διαθέσεις για περισσότερες επισκέψεις στην αισθητικό, υπάρχουν αρκετές επιλογές σε προϊόντα. Αυτά που μπορείς να κάνεις στο σπίτι είναι πλέον πολλά. Αρκετές φορές, τυχαίνει να βλέπεις ένα προϊόν που γίνεται viral και το αγοράζεις. Αλλά διαπιστώνεις ότι τελικά δε λειτουργεί.

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, όταν μεγαλώνουμε η αλλαγή που συμβαίνει στο δέρμα μας είναι η μείωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Το κολλαγόνο κρατά το δέρμα σφιχτό και κάθε χρόνος που περνάει μειώνεται. Μετά τα 25 αρχίζει να παράγεται λιγότερο και γι’ αυτόν το λόγο, αρχίζουμε να χρησιμοποιούμε κρέμες που μας βοηθούν στην παραγωγή του.

Αρκετοί δερματολόγοι, ισχυρίζονται ότι οι κρέμες που υπόσχονται σύσφιξη δεν κάνουν τίποτα από μόνες τους. Προσφέρουν μια ώθηση στην επιδερμίδα, αλλά την περισσότερη δουλειά την κάνουν στ’ αλήθεια οι θεραπείες στο ιατρείο. Οι θεραπείες που γίνονται από τους δερματολόγους, έχουν πιο αισθητά αποτελέσματα.

Οι κρέμες βοηθούν να φαίνεται πιο υγιές και ενυδατωμένο το δέρμα. Ακόμα και όσες έχουν μόνο υαλουρονικό οξύ, επειδή “γεμίζουν” τις ρυτίδες, τις κάνουν να φαίνονται λιγότερο. Βέβαια, υπάρχει περίπτωση μια κρέμα να μην κάνει για σένα.

Δε λειτουργούν όλα τα προϊόντα με τον ίδιο τρόπο σε όλες μας. Ακόμα μια περίπτωση η κρέμα σου να μη νιώθεις ότι κάνει κάτι, είναι γιατί το δέρμα σου μπορεί να την έχει συνηθίσει. Είναι καλό να αλλάζεις και προϊόντα στη ρουτίνα σου ανα κάποια χρονικά διαστήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.