ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαύροι κύκλοι και πρήξιμο στα μάτια: Πέντε εύκολοι τρόποι για να τα αντιμετωπίσετε

Εύκολοι τρόποι και οικονομικοί

Μαύροι κύκλοι και πρήξιμο στα μάτια: Πέντε εύκολοι τρόποι για να τα αντιμετωπίσετε

Υπάρχουν τρόποι να βελτιώσεις το πρήξιμο στα μάτια και τους μαύρους κύκλους.

Μάλιστα, ορισμένα tips που έχουμε να σου δώσουμε, περιλαμβάνουν φυσικά υλικά. Οι μαύροι κύκλοι, αλλά και οι σακούλες κάτω από τα μάτια, είναι ένα ζήτημα που απασχολεί αρκετές από εμάς. Μπορεί να προέρχονται από κληρονομικότητα, τον τρόπο ζωής, αλλά και την έλλειψη ύπνού.

Όπως και να χει, αναζητάμε συχνά τρόπους να τους βελτιώσουμε και να μειώσουμε το πρήξιμο. Αρκετοί από αυτούς, είναι πιο εύκολοι απ’ ότι μπορει να είχες φανταστεί. Μάλιστα, μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση ακόμα και με πράγματα που έχεις στο ντουλάπι της κουζίνας και το ψυγείο σου.

5 ΕΎΚΟΛΟΙ ΤΡΌΠΟΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΏΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΎΡΟΥΣ ΚΎΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΉΞΙΜΟ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ:

Ενυδάτωση

Όπως σε όλες τις περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με το δέρμα, η εσωτερική (πέρα από την εξωτερική) ενυδάτωση, θα σε βοηθήσει. Αρχικά, για να δεις αποτελέσματα, θα πρέπει να ενυδατώσεις τον οργανισμό σου. Πιες πολύ νερό, με λίγο λεμόνι, ή έναν πράσινο χυμό. Ωστόσο, θα πρέπει να σου γίνει συνήθεια και όχι να το κάνεις απλώς μια φορά.

Φυσικά υλικά

Αν δεν θέλεις να ξοδέψεις σε προϊόντα του εμπορίου, ή δεν έχεις εκείνη την στιγμή στο boidoir σου, τότε τα φυσικά υλικά θα σε βοηθήσουν. Κόψε φέτες αγγουριού, ή πατάτας και τοποθέτησέ τα στα μάτια σου για μερικά λεπτά. Περιέχουν βιταμίνες, και αντιφλεγμονώδη συστατικά. Αυτά, μπορούν να σου δώσουν ενυδάτωση, φρεσκάδα και να απαλύνουν το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.

Φακελάκια τσαγιού

Εκτός από τα φαγώσιμα, υπάρχει και η επιλογή του τσαγιού. Τα φακελάκια τσαγιού που κυκλοφορούν στο εμπόριο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως eye patches. Ανάμεσα στα συστατικά τους, περιέχουν συνήθως καφεΐνη, που μειώνει το πρήξιμο. Αρκεί να βράσεις νερό, να βάλεις τα φακελάκια και στη συνέχεια να τα αφήσεις να κρυώσουν πριν τα χρησιμοποιήσεις. Πρόσεξε να μην έχουν πάνω τους το σχοινάκι και το συρραπτικό, για να μην τραυματιστείς.

Eye patches

Δεν χρειαζόταν να στο πούμε, σίγουρα έχεις ψάξει το θέμα “eye patches”, αν σε ταλαιπωρεί το ζήτημα. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά, σε διάφορες τιμές. Βοηθούν στην άμεση λάμψη και ενυδάτωση της περιοχής κάτω από τα μάτια. Μπορείς να αναζητήσεις συσκευασίες με πολλά μέσα, ώστε να σου βγει και πιο συμφέρουσα η αγορά τους.

Face Tools

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα face tools, είναι για τα πάντα απ’ ότι φαίνεται. το Jade Roller, το Gua Sha, αλλά και τα rollers που μπαίνουν στην κατάψυξη, είναι τα αγαπημένα των celebrities. Αν δεν έχεις καθόλου, ή τυχαίνει να μην τα έχεις μαζί σου, μπορείς να βάλεις στο ψυγείο δύο κουταλάκια και να τα βάλεις για λίγο στα μάτια σου ώστε να κρυώσουν και να ξεπρηστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.