Νιασιναμίδη: Τι πρέπει να ξέρεις για το συστατικό που βοηθά με τις κηλίδες

Η νιασιναμίδη είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα συστατικά για τις κηλίδες

Νιασιναμίδη: Τι πρέπει να ξέρεις για το συστατικό που βοηθά με τις κηλίδες

Όσο περνάει ο καιρός, θα ακούς όλο και περισσότερο για τη νιασιναμίδη. Μπορεί να είναι πολύ πιο δημοφιλής η ρετινόλη ή η Βιταμίνη C, ωστόσο γίνονται γνωστά στο ευρύ κοινό και άλλα συστατικά και βιταμίνες.

Οι εταιρείες εξετάζουν και δοκιμάζουν να εισάγουν στα προϊόντα τους νέες φόρμουλες, ή ακόμα και παλιές ίσως πιο άγνωστες.

ΤΙ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΑΣΙΝΑΜΊΔΗ

Σήμερα, η νιασιναμίδη έχει γίνει πολύ γνωστή στις καταναλώτριες. Πρόκειται για την υδατοδιαλυτή μορφή της Βιταμίνης Β3. Την βρίσκουμε κυρίως σε serums και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ. Τα serums, λόγω του χαμηλού μοριακού βάρους τους, βοηθούν τα συστατικά να εισχωρήσουν σε βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Είναι κατάλληλη για χρήση ακόμα και σε δέρματα που έχουν ακμή. Επιπλέον, σύμφωνα με τους ειδικούς μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε όλες της ηλικίες και τύπους δέρματος.

ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΝΙΑΣΙΝΑΜΊΔΗΣ

Η νιασιναμίδη, έχει πολλά οφέλη για την επιδερμίδα. Αρχικά, είναι ένα από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στην αντιγήρανση. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Είναι αντιφλεγμονώδης, καταπραϋντική και διορθώνει τις δυσχρωμίες και της κηλίδες. Δηλαδή, μπορεί να σε βοηθήσει με τον ανομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν έχεις αποκτήσει πανάδες ή κηλίδες και έχεις ανομοιομορφίες, οι ειδικοί τη συστήνουν, γιατί θα δεις τη διαφορά με τη χρήση της. Ειδικά μετά το καλοκαίρι, είναι ένα από τα συστατικά που χρειάζεσαι στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.