ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νομίζατε πως το κάνατε σωστά; – Κομμώτρια TikToker δείχνει πως να λούζεστε σωστά

Μας δείχνει πώς να το κάνουμε σωστά

Νομίζατε πως το κάνατε σωστά; – Κομμώτρια TikToker δείχνει πως να λούζεστε σωστά

Μια κομμώτρια Tik Toker αποφάσισε να δείξει πώς είναι ο σωστός τρόπος να λούζει κανείς τα μαλλιά του ενθουσιάζοντας followers και μη.

Ο λόγος το γεγονός ότι πολλοί παραδέχτηκαν πώς δεν λούζονται έτσι αλλά πολύ πιο… απλά και γρήγορα με αποτέλεσμα τα μαλλιά τους να θέλουν πιο συχνά λούσιμο.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος σύμφωνα με την ίδια;

Λέει η ίδια: «Βρέξτε καλά τα μαλλιά σας, απλώστε το σαμπουάν στα χέρια σας και μοιράστε το ομοιόμορφα σε όλο το τριχωτό της κεφαλής σας. Χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων σας, κάντε μασάζ με το σαμπουάν σε όλο το τριχωτό της κεφαλής σας. Μην ξεχνάτε το μέτωπο όπου ξεκινούν τα μαλλιά σας και τον σβέρκο σας».

Επίσης, μεταξύ άλλων, τονίζει πως αφού ξεπλύνετε καλά τα μαλλιά και επίσης τα στύψετε καλά, απλώστε το μαλακτικό στις άκρες των μαλλιών, αποφεύγοντας τη ρίζα ενώ αφήνετε να δράσει για ένα ή δύο λεπτά. Επίσης, τονίζει πως ξεπλένετε με δροσερό νερό και όχι ζεστό.

@amy.does.some.hair

♬ Saturday Night – Whigfield

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.