ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι αλλαγές που πρέπει να κάνει στη ρουτίνα ομορφιάς σου την άνοιξη

Το κρύο και ο χειμωνιάτικος καιρός, έχει άλλη επίδραση στην επιδερμίδα μας από τη ζέστη

Οι αλλαγές που πρέπει να κάνει στη ρουτίνα ομορφιάς σου την άνοιξη

Η εποχή αλλάζει σιγά σιγά, οι ανοιξιάτικες θερμοκρασίες ξεκινούν και ήρθε η ώρα να σκεφτείς τη ρουτίνα ομορφιάς σου. Η αλλαγή της εποχής, θέλει αντίστοιχη και στη ρουτίνα ομορφιάς σου.

Η άνοιξη είναι η μεταβατική εποχή για όλα. Αναφερόμαστε στα ρούχα, στην ανανέωση του σπιτιού, αλλά και στο κομμάτι της ομορφιάς. Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και η ζέστη, πρέπει να σκεφτείς τη ρουτίνα ομορφιάς σου. Η αλήθεια είναι ότι ανάλογα με το περιβάλλον, τον τρόπο ζωής και τη θερμοκρασία, θα πρέπει να συμβαδίζει.

Όσο περνάνε οι μέρες, θα βρίσκεσαι όλο και περισσότερο σε εξωτερικούς χώρους. Είτε οι βόλτες σου θα είναι μεγαλύτερες, είτε θα κάθεσαι έξω για καφέ, αλλά και στη φύση ακόμα περισσότερο. Το κρύο και ο χειμωνιάτικος καιρός, έχει άλλη επίδραση στην επιδερμίδα μας από τη ζέστη.

ΠΏΣ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙΣ ΤΗ ΡΟΥΤΊΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΆΝΟΙΞΗ

Χρειάζεται να σκεφτείς ποια προϊόντα θα ήταν καλύτερο να αντικαταστήσεις. Αρχικά, εννοείται ότι η κάθε μια από εμάς έχει διαφορετικές ανάγκες και δεν σημαίνει ότι η ίδια ρουτίνα μας ταιριάζει. Ωστόσο, οι ειδικοί συμβουλεύουν με κάποιες γενικές οδηγίες.

Μπορείς να ξεκινήσεις από την ενυδατική σου. Καθώς αλλάζει η εποχή, οι υφή της κρέμας σου είναι ιδανικότερο να γίνει πιο ανάλαφρη. Τους χειμερινούς μήνες χρειαζόμαστε περισσότερο παχιές και επανορθωτικές ενυδατικές κρέμες, ώστε να μας βοηθήσουν επούλωση του δέρματός. Επιπλέον, θέλουμε την υγρασία στο πρόσωπό και το σώμα μας.

Την άνοιξη, υπάρχει περισσότερη υγρασία και επιπλέον, το δέρμα μας τείνει να συγκρατεί περισσότερη υγρασία. Επομένως, οι ελαφριές υφές, είναι ιδανικότερες. Προτίμησε προϊόντα με υαλουρονικό οξύ. Εννοείται ότι δεν πρέπει με τίποτα να ξεχνάς να βάλεις κάθε πρωί την αντηλιακή σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, η μεταβατική εποχή, φαίνεται να είναι ιδανική για απολέπιση. Μπορείς να ξεκινήσεις τη σεζόν με την επίσκεψη στην αισθητικό ή την γιατρό σου για χημικό peeling. Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις προϊόντα που κάνουν είτε φυσική, είτε χημική απολέπιση και στο σπίτι, πάντα με προσοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.