ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

“Patsis THE BARBERS”: Από το Κλίβελαντ του Οχάιο στην Ηλιούπολη! – Η επιτομή του ανδρικού κλασικού κουρείου

Πάνω από μισός αιώνας διαδρομή στο ανδρικό hairstyling

“Patsis THE BARBERS”: Από το Κλίβελαντ του Οχάιο στην Ηλιούπολη! – Η επιτομή του ανδρικού κλασικού κουρείου

Η ιστορία του κλασικού ανδρικού κουρείου στην Ελλάδα περνάει πλέον από την Ηλιούπολη όπου η φίρµα “Patsis the Barbers” συνεχίζει να γράφει την ιστορία που ξεκίνησε τρεις γενιές πριν ο ιδρυτής της της φίρµας στο Κλίβελαντ του µακρινού Οχάιο των ΗΠΑ.

Τα εγγόνια του, ο Βασίλης και η Σοφία Πάτση, συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση που ξεκίνησε το 1961 στις ΗΠΑ, καινοτοµώντας στο hair styling µε ένα barber shop στην Ηλιούπολη (Αγίας Μαρίνας 2, Πλατεία Ανεξαρτησίας) που είναι πολύ µικρό για να ανταποκριθεί στην ζήτηση που έχουν: Επιµένουν οι ίδιοι να επιµελούνται τους πελάτες τους, συζητώντας κάθε φορά µαζί τους την φόρµα του κουρέµατος και ενηµερώνοντάς τους για τις διεθνείς και ελληνικές τάσεις.

Ακριβώς εκεί έγκειται και η επιτυχία τους: ∆εν κουρεύουν, απλώς. ∆ίνουν στιλ!

Το µόνο πρόβληµα: Η λίστα είναι πάντα γεµάτη και καλό είναι να καλέσετε (+30 21 3044 2866) ηµέρες πριν, για να έχετε ραντεβού!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.