ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πέντε συμβουλές για να κρατήσετε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη στις διακοπές

Τι μπορείτε να κάνετε

Πέντε συμβουλές για να κρατήσετε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη στις διακοπές

Οι υψηλές θερμοκρασίες, τα aircondition, η ατμόσφαιρα, είναι μερικές από τις αιτίες που μπορεί να αφυδατώνουν την επιδερμίδα σου.

Επειδή στις διακοπές αμελούμε μερικές φορές τη ρουτίνα μας, καλό είναι να κάνεις κάποια πράγματα και πριν και κατά τη διάρκεια, ώστε να κρατήσεις την ενυδάτωση όσο περισσότερο γίνεται.

Πέντε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη

Ξεκίνα από πριν με θεραπείες

Οι θεραπείες στο κέντρο αισθητικής, θα σου δώσουν τη λάμψη που χρειάζεσαι για να πας διακοπές. Δοκίμασε κάτι νέο, όπως είναι οι θεραπείες ενυδάτωσης οξυγόνωσης, ώστε να έχεις διάρκεια στο αποτέλεσμα.

Μην ξεχνάς τον ορό

Η ενυδατική σου κρέμα είναι απαραίτητη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς να βάζεις serum. Ο ιδανικός συνδυασμός είναι ένας ενυδατικός όρος με βάση το υαλουρονικό οξύ κάτω από την κρέμα, κατά προτίμηση ίδιας εταιρείας.

Κάνε massage

Ο τρόπος που απλώνεις τα προϊόντα ομορφιάς, έχει μεγάλη σημασία. Εφάρμοσε τον ορό με ελαφρά χτυπήματα με τα δάχτυλά σου, ή μπορείς να κάνεις massage με cryosticks ή Guasha. Αυτές οι τεχνικές, ενισχύουν την αιματική κυκλοφορία και την απορρόφηση των προϊόντων.

Μην παραμελείς το σώμα σου

Το πρόσωπό σου δεν είναι το μοναδικό σημείο που χρειάζεται ενυδάτωση. Μην ξεχνάς το σώμα σου, που το βλέπει ο ήλιος πολλές ώρες στις διακοπές. Καλό είναι να χρησιμοποιείς πάντα after sun, καθώς τα περισσότερα είναι εμπλουτισμένα με παράγοντες ενυδάτωσης και αντιγήρανσης.

Κατανάλωσε φρούτα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ενυδάτωση ξεκινάει από μέσα μας. Μην ξεχνάς να βάλεις στη διατροφή σου καθημερινά, φρούτα και λαχανικά. Να προτιμήσεις αυτά που είναι πλούσια σε νερό και αντιοξειδωτικά όπως το πεπόνι, το καρπούζι και το αγγούρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.