ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πώς θα περιορίσεις τους μαύρους κύκλους με φυσικό τρόπο

Δες πώς θα βελτιώσεις την κατάσταση

Πώς θα περιορίσεις τους μαύρους κύκλους με φυσικό τρόπο

Το αιώνιο ερώτημα που μπορεί να σε απασχολεί, είναι με ποιον τρόπο θα περιορίσεις τους μαύρους κύκλους.

Αν σε απασχολεί κάτι τέτοιο, σίγουρα θα έχεις ξαναδιαβάσει ότι οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια, δημιουργούνται με διάφορους τρόπους. Μπορεί να ευθύνεται η κληρονομικότητα, η κακή διατροφή, η έλλειψη ύπνου και άλλοι πολλοί παράγοντες.

Ωστόσο, για να δείχνεις πιο φρέσκια και το βλέμμα σου πιο φωτεινό, δεν αρκούν μόνο οι κρέμες και οι μάσκες ματιών. Φυσικά, τα προϊόντα έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν, όπως και οι θεραπείες στον δερματολόγο. Βεβαίως, υπάρχουν και πολλοί φυσικοί τρόποι, αλλά και συνήθειες που μπορείς να εντάξεις στην καθημερινότητά σου, ώστε να δεις αποτελέσματα.

ΦΥΣΙΚΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΉΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΊΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΎΡΟΥΣ ΚΎΚΛΟΥΣ:

Πιες νερό

Όποια κι αν είναι η ερώτηση στην ομορφιά, η απάντηση φαίνεται να είναι το νερό. Η ενυδάτωση του οργανισμού από μέσα, φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα και έξω. Το νερό, βοηθά να αποβληθούν οι τοξίνες από τον οργανισμό σου και έτσι το δέρμα φαίνεται πιο ξεκούραστο.

Όχι στο αλκοόλ

Δεν περίμενες να το ακούσεις από εμάς, αλλά η κατανάλωση αλκοόλ επιβαρύνει πολύ το δέρμα και μάλιστα, αρκετά, την περιοχή κάτω από τα μάτια. Το αλκοόλ φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα από το νερό, καθώς αφυδατώνει την επιδερμίδα.

Πιες πράσινο τσάι

Αν είσαι fan του τσαγιού, αυτή είναι η ευκαιρία να το βάλεις στην καθημερινότητά σου. Σύμφωνα με έρευνες, το πράσινο τσάι, έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό. Μεταξύ άλλων, βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου και κατά συνέπεια στη λάμψη της επιδερμίδας.

Βελτίωσε την ποιότητα ύπνου σου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η καθημερινότητα μπορεί να μη σε βοηθάει, αλλά καλό είναι να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τον ύπνο σου. Ξεκίνα μια ρουτίνα χαλάρωσης και αποσυμφόρησης και πήγαινε στο κρεβάτι νωρίτερα. Θα δεις μεγάλη βελτίωση στους μαύρους κύκλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.