ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σκασμένα χείλη: Τι πρέπει να κάνεις για να είναι ξανά απαλά

Με πολύ εύκολους και φυσικούς τρόπους

Σκασμένα χείλη: Τι πρέπει να κάνεις για να είναι ξανά απαλά

Ένα από τα προβλήματα που μπορεί να έχεις με το κρύο είναι τα σκασμένα χείλη.

Όπως αφυδατώνεται το πρόσωπό μας όταν αρχίζει το κρύο και σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να “σκάει”, έτσι γίνεται και με τα χείλη μας. Εκτός από τον καιρό και τις περιβαλλοντικές συνθήκες, αυτό το σημείο του προσώπου επηρεάζεται και από άλλους παράγοντες. Για παράδειγμα, πολλές φορές, το σάλιο μπορεί να τα ξηράνει. Αλλά υπάρχουν και άλλες αιτίες.

ΠΏΣ ΘΑ ΚΆΝΕΙΣ ΤΑ ΧΕΊΛΗ ΣΟΥ ΠΙΟ ΑΠΑΛΆ

Ωστόσο, δεν είναι δύσκολο να τα επαναφέρεις. Αρχικά, για την ενυδάτωσή τους πρέπει να πίνεις αρκετό νερό. Όπως έχεις καταλάβει, αυτό είναι το σημαντικότερο βήμα για το skincare, άλλωστε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις φυσικά υλικά όπως η aloe vera και το λάδι καρύδας. Επιπλέον, θα πρέπει να έχεις στο κομοδίνο σου μια μάσκα για τα χείλη, ώστε να βάζεις πριν κοιμηθείς και να ξυπνάς με απαλά χείλη. Ακόμη, μην ξεχνάς να κάνεις απολέπιση και στα χείλη σου. Μπορεί να γίνει και με κάποιο προϊόν, ή με ζάχαρη, ή ακόμα και με την παλιά σου οδοντόβουρτσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.