Skin Flooding: Πώς μπορείς να εφαρμόσεις τη νέα skincare τάση;

Το trend αυτό, είναι πανεύκολο και έχει αγαπηθεί από τους δερματολόγους

Skin Flooding: Πώς μπορείς να εφαρμόσεις τη νέα skincare τάση;

Οι τάσεις στο skincare είναι πάρα πολλές και μας αρέσει να τις μαθαίνουμε όλες. Τελευταία, οι δερματολόγοι αγαπούν μια από αυτές και είναι πανεύκολη.

Οι τάσεις είναι πολλές και μπορεί να σε μπερδεύουν. Οι πληροφορίες είναι άπειρες και δεν ξέρεις τι να πρωτοδοκιμάσεις. Τι σου ταιριάζει; Τι είναι καλό για το δέρμα σου; Φυσικά, πάντα πρέπει να ρωτάς την δερματολόγο και την αισθητικό σου.

Τον τελευταίο καιρό, βλέπουμε στο TikTok ακόμα μια τάση στο skincare. Πρόεκιται για το skin flooding. Το trend αυτό, είναι πανεύκολο να το δοκιμάσεις κι εσύ. Αυτό, το έχει κάνει viral, όπως και το ότι έχει αγαπηθεί από τους ειδικούς, τους δερματολόγους.

Πώς μπορείς να το δοκιμάσεις; Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να απλώσεις τα serums και τις κρέμες σου σε νωπή επιδερμίδα. Όπως μας λέει ειδικός, η εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας σε νωπή επιδερμίδα, μπορεί να βοηθήσει στο να “κλειδώσει” η υγρασία. Συμβουλεύει να πλύνουμε το πρόσωπό μας με χλιαρό νερό, με μια πετσέτα κάνε ταμποναριστές κινήσεις και μετά βάλε το serum και την κρέμα σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα serum με υαλουρονικό οξύ είναι ιδανικό, καθώς συνδυάζεται άψογα με το νερό στο πρόσωπο. Μπορείς να το δοκιμάσεις όποιος κι αν είναι ο τύπος δέρματός σου. Όπως μπορείς να φανταστείς, αν έχεις ξηρή επιδερμίδα, τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα καλύτερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.