Τι είναι οξυγονοθεραπεία προσώπου & πώς μπορεί να ωφελήσει το δέρμα;

Έχει παρενέργειες;

Τι είναι οξυγονοθεραπεία προσώπου & πώς μπορεί να ωφελήσει το δέρμα;

Είναι ήδη γνωστό πώς καμία κρέμα όσο «θαυματουργή» κι αν είναι, δεν μπορεί να μας χαρίσει λαμπερό δέρμα.

Η οξυγονοθεραπεία προσώπου αυτή η νέα, πρωτοποριακή θεραπεία με χρήση οξυγόνου στο δέρμα, είναι το εισιτήριο για το ελιξίριο της ζωής.

Σύμφωνα με την Dr Amélie Seghers, επικεφαλής της δεματολογικής κλινικής του νοσοκομείου at St Georges, είναι ειδική δανική για τους κατοίκους των πόλεων, αυτή η αναζωογονητική θεραπεία «τροφοδοτεί» κύτταρα που δεν έχουν πολύτιμο οξυγόνο, δημιουργώντας δεξαμενές ενυδάτωσης που αποκαθιστούν τη λάμψη και εξουδετερώνουν την κούραση.

Η τεχνολογία αιχμής της θεραπείας αυτής προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα στη θρέψη, οξυγόνωση και καθαρισμό του δέρματος, αφήνοντάς το λείο, λαμπερό και τονωμένο όσο ποτέ.

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται;

Η οξυγονοθεραπεία, εξηγεί η Seghers, είναι ιδανική για το θαμπό και άτονο δέρμα που έχει χάσει τη λάμψη του, για γυναίκες που καπνίζουν, που έχουν στρες, που δεν κοιμούνται αρκετά ή δεν τρέφονται με το καλύτερο δυνατό τρόπο και βλέπουν το δέρμα τους κουρασμένο.

Οξυγόνο: απαραίτητο για ένα υγιές δέρμα

Η οξυγονοθεραπεία προσώπου χρησιμοποιεί το οξυγόνο σε κυτταρικό επίπεδο προκειμένου να επιδιορθώσει και να αναγεννήσει τα κύτταρα της επιδερμίδας.

Το οξυγόνο σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα βοτάνων, πεπτίδια, ένζυμα και τα φυτικά βλαστοκύτταρα που περιλαμβάνει η θεραπεία δίνουν την ώθηση που χρειάζεται το δέρμα για να καθυστερήσει τη γήρανση και να λάμψει. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Η οξυγόνωση προσφέρει στο πρόσωπο λάμψη, φρεσκάδα και ελαστικότητα. Η μάσκα απελευθερώνει καθαρά μόρια οξυγόνου για καλύτερη οξυγόνωση στα κύτταρα. Με αυτόν τον τρόπο πυροδοτείται η παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέως.

Τι είναι οξυγονοθεραπεία προσώπου και πώς μπορεί να ωφελήσει το δέρμα σας;

Καθαρισμός

Η επιδερμίδα φωτίζεται και ανανεώνεται από το πρώτο λεπτό, καθώς αφαιρούνται οι τοξίνες και το σμίγμα με ένα απαλό gel που αποκτά κρεμώδη υφή όταν έρθει σε επαφή με το δέρμα.

Απολέπιση

Τα νεκρά κύτταρα φεύγουν χωρίς να προκαλείται ερεθισμός χάρη στα ένζυμα φρούτων που περιλαμβάνει, και το δέρμα προετοιμάζεται να υποδεχθεί τη μάσκα οξυγόνου.

Αναγέννηση

Για ακόμα μεγαλύτερη τόνωση, ο ορός με βλαστοκύτταρα, αντιοξειδωτικά και βότανα ενισχύει το αποτέλεσμα της μάσκας, προστατεύοντας την επιδερμίδα από τη γήρανση.

Έχει παρενέργειες;

Σύμφωνα με την Dr Amélie Seghers, η θεραπεία δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα, εκτός από μία ήπια ερυθρότητα λόγω της αυξημενης αιμάτωσης το δέρματος και μπορούμε να κυκλοφορήσουμε κανονικά αμέσως μετά την εφαρμογή.

Ποια τα αποτελέσματα;

Μετά τη θεραπεία, το δέρμα ακτινοβολεί από υγεία, ανακτά το φυσικό, ροδαλό του χρώμα και βελτιώνεται η οποιαδήποτε κατάστασή του. Όταν μάλιστα η θεραπεία εφαρμόζεται σε βάθος χρόνου, αποτελεί μία εξαιρετική προληπτική, αντιγηραντική θεραπεία, το περίγραμμα του προσώπου ανορθώνεται και οι ρυτίδες απαλύνονται.

Η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία για την αντιμετώπιση εξειδικευμένων προβλημάτων σε συνδυασμό με μία συνολική εξυγίανση του δέρματος.

Πρόκειται για μια εξελιγμένη και κλινικά αποδεδειγμένη θεραπεία, που παρέχει παλμικό οξυγόνο και δραστικά αναδόμησης του δέρματος όπου ξεκινούν η υγεία, η ελαστικότητα και η σφριγηλότητα του δέρματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά ανανεωμένο δέρμα με εμφανώς μειωμένες γραμμές και ρυτίδες, σημείωνει η γιατρός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.