Το κόλπο που σε βοηθά να ταιριάζεις το ρουζ με το χρώμα των χειλιών σου κάθε φορά

Εύκολο και ιδιοφυές!

Το κόλπο που σε βοηθά να ταιριάζεις το ρουζ με το χρώμα των χειλιών σου κάθε φορά

Και εκεί που πίστευες ότι το TikTok δεν θα μπορούσε να γίνει πιο εφευρετικό, με τρόπους να αναβαθμίσεις το μακιγιάζ σου, μια ακόμη δημιουργός παρουσίασε μια νέα ιδιοφυή συμβουλή. Η δημιουργός Victoria Lyn μοιράστηκε πρόσφατα πώς να ταιριάξεις το ρουζ σου με το κραγιόν σου κάθε φορά, και πρόκειται να αλλάξει σοβαρά το πώς κάνεις το μακιγιάζ σου.

Στο βίντεό της, που έχει συγκεντρώσει τώρα 180.300 likes στο TikTok και 53.802 likes στο Instagram, η δημιουργός αναφέρει λεπτομερώς το πολύ γνωστό δίλημμα του να μην ξέρεις ποιο ρουζ να χρησιμοποιήσεις για να συμπληρώσεις το κραγιόν σου, «εάν είναι κοραλί, αν είναι ροζ, πρέπει να είναι nude;» σκέφτεται στο βίντεο. Στη συνέχεια, μπαίνει στη διαδικασία του ίδιου του κόλπου.

Αφού εφαρμόσει κραγιόν (μια ζωηρή κόκκινη απόχρωση) ταμπονάρει λίγο από το χρώμα των χειλιών στο πίσω μέρος του χεριού της και το ανακατεύει με ένα ίχνος από το foundation που έχει επάνω και δημιουργεί την τέλεια απόχρωση ρουζ. Μοιράζεται επίσης στη λεζάντα ότι αυτός είναι απλώς ένας διασκεδαστικός τρόπος για να δημιουργήσεις μια ατελείωτη ποσότητα προσαρμοσμένων ρουζ.

Το ωραίο με αυτό το hack είναι ότι λειτουργεί και αντίστροφα. Αν δεν θέλεις να αναμίξεις το foundation και το υγρό σου κραγιόν και να το βάλεις στα μάγουλά σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ρουζ σε πούδρα στα χείλη σου και να το εφαρμόσεις με διαφανές lip gloss – ένα εξαιρετικά χρωματισμένο υγρό ρουζ θα μπορούσε να λειτουργήσει εξίσου καλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και δεν είναι απαραίτητο να ταιριάξεις το ρουζ σου με το χρώμα των χειλιών σου (μερικές φορές μια μικρή αναντιστοιχία μπορεί να δημιουργήσει μια μοναδική εμφάνιση), σίγουρα βοηθά στην επίτευξη ενός πιο συνεκτικού look. Εάν δοκιμάσεις αυτό το hack, πειραματίσου με διαφορετικούς τύπους πινέλων για να βρεις διαφορετικούς τρόπους ανάμειξης. Χρησιμοποίησε αφράτες βούρτσες, επίπεδες βούρτσες, σφουγγάρια ή τα δάχτυλά σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.