ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το προϊόν που θα σε κάνει να αφήσεις το foundation σου και θα σου χαρίσει glowy skin

Αν θέλεις λαμπερή επιδερμίδα και σου αρέσει πολύ το foundation σου έχουμε εναλλακτική.

Το προϊόν που θα σε κάνει να αφήσεις το foundation σου και θα σου χαρίσει glowy skin

Η τάση του λαμπερού, υγιούς δέρματος, έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια. Βλέπουμε τα trends να διαδέχονται το ένα το άλλο, cloud skin, dewy skin, dolphin skin, είναι μόνο μερικά από αυτά.

Το skincare πρωταγωνιστεί, πλέον, στον χώρο της ομορφιάς και το makeup ακολουθεί. Σύμφωνα με έρευνες, έχει αυξηθεί το ποσοστό γυναικών που χρησιμοποιούν το μακιγιάζ στις εμφανίσεις τους. Τα ποσοστά είχαν μειωθεί στην αρχή της πανδημίας, αλλά το glam επιστρέφει δυναμικά.

ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΔΙΏΞΕΙΣ ΤΟ FOUNDATION

Λανσάρονται όλο και περισσότερα προϊόντα ομορφιάς καθημερινά, σε βαθμό που αδυνατούμε να επιλέξουμε. Αν θέλεις λαμπερή επιδερμίδα και σου αρέσει πολύ το foundation σου έχουμε εναλλακτική. Αντί να επιβαρύνεις το δέρμα σου με βαριά makeup, μπορείς να επιλέξεις το tinted serum.

Τα tinted serums, έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ δημοφιλή. Πρόκειται για ενυδατικά serums, που έχουν χρώμα. Αρκετά μπορεί να τα βρεις και με δείκτη προστασίας SPF. Ο λόγος που έχουν κάνει πολλές να βάλουν στην άκρη το foundation, είναι το φυσικό αποτέλεσμα που παρέχουν.

Με το serum μπορείς να έχεις πιο ανάλαφρη κάλυψη και dewy αποτέλεσμα παράλληλα. Μπορείς να συνεχίσεις κανονικά με το μακιγιάζ σου. Αν δεν έχεις αγοράσει κάτι τέτοιο, μπορείς να δοκιμάσεις να ανακατέψεις το makeup με το αγαπημένο σου serum με υαλουρονικό οξύ και θα δεις παρόμοιο αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.