ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τριχόπτωση: Πώς μπορεί να ευθύνεται το conditioner σου;

Ορισμένα, περιέχουν επιβλαβή συστατικά, που ενδέχεται να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στο τριχωτό της κεφαλής και στην τρίχα

Τριχόπτωση: Πώς μπορεί να ευθύνεται το conditioner σου;

To conditioner είναι από τα αγαπημένα προϊόντα πολλών γυναικών σε όλον τον κόσμο. Βοηθά πολύ τόσο στο να μαλακώσουν τα μαλλιά, όσο και στο να παραμένουν ενυδατωμένα.

Όλοι οι κομμωτές, συστήνουν να χρησιμοποιούμε κρέμα μαλλιών μετά το σαμπουάν. Τα συστατικά του, μπορούν να βοηθήσουν τα μαλλιά να είναι πιο λαμπερά, αλλά ταυτόχρονα να ξεμπλέκονται και πιο εύκολα. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα conditioners ίδια.

Στην πραγματικότητα, επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι τα conditioners, μπορεί να εντείνουν την τριχόπτωση. Ειδικά στην περίπτωση που έχεις ξηρό δέρμα και μαλλιά, το μαλακτικό μπορεί να δράσει με διαφορετικό τρόπο. Ορισμένα, περιέχουν επιβλαβή συστατικά, που ενδέχεται να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στο τριχωτό της κεφαλής και στην τρίχα.

Σύμφωνα με την Hair Creative Director της WigReports, καλό είναι να κοιτάμε τα συστατικά του πριν το αγοράσουμε και το χρησιμοποιήσουμε. Το νούμερο ένα που πρέπει να προσέξουμε είναι τα θειικά άλατα. Όπως λέει χαρακτηριστικά, αυτά τα άλατα, απομακρύνουν τα φυσικά έλαια της κεφαλής.

Το αποτέλεσμα, είναι ξηρότητα, σπάσιμο της τρίχας και ερεθισμός του τριχωτού της κεφαλής. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η απώλεια μαλλιών.

Ακόμα μερικά συστατικά προς αποφυγή, είναι το αλκοόλ και οι σιλικόνες. Το αλκοόλ προκαλεί, επίσης, ερεθισμούς και ξηρότητα. Από την άλλη η σιλικόνη μπορεί να φαίνεται ότι χαρίζει απαλότητα στην τρίχα.

Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, έχει την τάση να συσσωρεύεται στα μαλλιά και να τα βαραίνουν. Τέλος, οι ειδικοί μας συμβουλεύουν να παίρνουμε το κατάλληλο conditioner για τον τύπο μαλλιών μας. Αυτό, θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.