ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Wet lips: Δες πώς να κάνεις κι εσύ το viral beauty trend

Η αγαπημένη τάση των σχεδιαστών

Wet lips: Δες πώς να κάνεις κι εσύ το viral beauty trend

Ο χειμώνας φέτος θέλει glossy και εντυπωσιακά χείλη. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να πετύχεις το απόλυτο trend.

Τα wet lips, ενώ ήταν σχεδόν εξαφανισμένα για πολλά χρόνια, έκαναν μια πάρα πολύ δυναμική επιστροφή. Αυτόν τον χειμώνα, η τάση έχει άλλη διάσταση. Τα χείλη εκτός από ζουμερά, φαίνονται και 3D. Τα “βρεγμένα χείλη”, είναι και από τις αγαπημένες τάσεις makeup artists και σχεδιαστών για τα fashion shows και τις καμπάνιες τους. Φυσικά, μεταξύ άλλων celebrities, το έχει λατρέψει και η Kylie Jenner.

ΠΏΣ ΘΑ ΚΆΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΎ ΤΟ WET LIP TREND

Για να πετύχεις αυτό το πολύ γυαλιστερό effect, δεν θα βάλεις απλώς ένα gloss. Χρειάζεται προετοιμασία. Εννοείται θα ενυδατώσεις το προσωπό σου πρώτα και θα δώσεις λάμψη με highlighter στα ζυγωματικά, για να έχεις ένα συνολικά glowy μακιγιάζ.

Αρχικά, καλό είναι να κάνεις απολέπιση στα χείλη σου και να χρησιμοποιήσεις μια lip mask το προηγούμενο βράδυ ή έστω λίγες ώρες πριν. Στην συνέχεια, το lip balm θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις αυτή τη φυσική λάμψη και ενυδάτωση. Επιπλέον, ένα lip oil θα δώσει extra γυαλάδα στα χείλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα χείλη θα είναι ήδη λαμπερά, οπότε με ευκολία θα βάλεις το αγαπημένο σου κραγιόν και από πάνω ένα extra shiny lip gloss. Αν θέλεις, μπορείς να το βάλεις και χωρίς κραγιόν. Μπορείς να κάνεις το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι και να το “σβήσεις” λίγο με τα δάχτυλα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.