Τα 7+1 συναρπαστικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα μωρά που γεννιούνται τον Οκτώβριο

Τα 7+1 συναρπαστικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα μωρά που γεννιούνται τον Οκτώβριο

Είστε παιδί του Οκτώβρη, γεννήσατε ή πρόκειται να γεννήσετε το παιδάκι σας τον Οκτώβριο; Αν ναι, τότε θα πρέπει να μάθετε τι χαρακτηρίζει τα φθινοπωρινά παιδιά του Οκτώβρη.

  • Είναι αθλητικά παιδιά

Σε έρευνα του 2015 ανακαλύφθηκε ότι τα παιδιά που γεννιούνται τον Οκτώβριο τήνουν να είναι πιο αθλητικά σε σχέση με εκείνα τα παιδιά που γεννιούνται τους υπόλοιπους μήνες. Οι ερευνητές απέδειξαν ότι όση περισσότερη βιταμίνη D λάβει μια μέλλουσα μαμά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της τόσα περισσότερα οφέλη θα έχει το μωρό της.

  • Το λουλούδι που αντιστοιχεί στον μήνα Οκτώβριο

Η καλεντούλα είναι ένα όμορφο αγριολούλουδο, πολύ συνηθισμένο στην Ευρωπαϊκή ύπαιθρο. Ανήκει στην οικογένεια των σύνθετων που αποτελούν την μεγαλύτερη οικογένεια στο φυτικό βασίλειο. Είναι συγγενικό φυτό με τη μαργαρίτα. Η καλεντούλα για όσους δεν το γνωρίζουν έχει θεραπευτικές δράσεις και χρήσεις.

  • Γεννήθηκαν τον ίδιο μήνα που γεννήθηκαν σπουδαίες προσωπικότητες

Αξίζει να γνωρίζετε ότι τον Οκτώβριο γεννήθηκαν οι Ματ Ντέιμον, Χουάν Περόν, Βλαντιμίρ Πούτιν, Μαχάτμα Γκάντι, Τζον Λένον και Μελίνα Μερκούρη.

  • Είναι Ζυγοί ή Σκορπιοί

Όπως κάποια μωρά του Σεπτεμβρίου, έτσι και τα μωρά του Οκτωβρίου (μέχρι 24 του μήνα) έχουν τα χαρακτηριστικά που έχει ένας Ζυγός. Είναι ευγενή, έχουν καλλιτεχνική φλέβα και έντονο το αίσθημα της δικαιοσύνης. Είναι αναποφάσιστα, λένε ψέματα και έχουν ανασφάλεια. Από την άλλη, τα παιδιά που γεννήθηκαν από τις 24 μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, έχουν τα χαρακτηριστικά που έχει ένας Σκορπιός. Έχουν αποφασιστικότητα, ήθος, πάθος, δύναμη και είναι αρκετά συναισθηματικά. Η εκδικητικότητα, η καχυποψία, η ζήλια και η αυτοκαταστροφικότητα είναι μερικά ακόμη από τα χαρακτηριστικά τους.

  • Είναι ρομαντικοί τύποι

Αποδεδειγμένα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Οκτώβριο είναι γοητευτικά. Γίνονται καλοί σύντροφοι και δημιουργούν μια αρμονική οικογένεια αργότερα.

  • Είναι εργασιομανείς

Δουλεύουν σκληρά και κάνουν τα πάντα για να επιτύχουν τους στόχους τους.

  • Οι γενέθλιες πέτρες τους είναι ο οπάλιος λίθος και o τουρμαλίνης

Ο μύθος λέει ότι αν φοράς οπάλιο λίθο και δεν έχεις γενέθλια τον μήνα Οκτώβριο, δεν θα είσαι ασφαλής. Σύμφωνα με αυτό το άρθρο ο οπάλιος λίθος φέρνει κακοτυχία και δεν θα πρέπει να δίνεται ως δώρο και ειδικά σε ανθρώπους που δεν έχουν γεννηθεί τον Οκτώβριο.

  • Θα ζήσουν πολλά χρόνια
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει και το άρθρο στο goodhousekeeping.com, τα μωρά που έχουν γεννηθεί τον Οκτώβριο έχουν περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν τα 100. Οι δίδυμες Marie Hendrix και Gabrielle Vaudremer, γιόρτασαν τα εκατοστά γενέθλιά τους στις 2 Οκτωβρίου 2010. Αναγνωρίστηκαν ως οι μεγαλύτερες σε ηλικία δίδυμες που έζησαν (και οι δύο) τόσα χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.