ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κουφά μωράκια ακούνε για πρώτη φορά τη φωνή της μαμάς τους – Απίθανες αντιδράσεις στο βίντεο

Μωρά ακούν για πρώτη φορά τη φωνή των γονιών τους

Κουφά μωράκια ακούνε για πρώτη φορά τη φωνή της μαμάς τους – Απίθανες αντιδράσεις στο βίντεο

Bίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και καταγράφει τις αντιδράσεις των μικρών μας φίλων, όταν ακούν για πρώτη φορά τη φωνή των γονιών τους έχει γίνει viral.

Στην περίπτωση του μικρού Άρτσερ, οι γονείς του τοποθετούν ένα ακουστικό στο αυτί του και αρχίζουν να τον φωνάζουν με το όνομά του. Το αγοράκι, αν και στην αρχή παρακολουθεί σαστισμένο τους οικείους του να βρίσκοντγαι από πάνω του, αρχίζει ξαφνικά να χαμογελά όταν συνειδητοποιεί ότι ακούει ήχους για πρώτη φορά στη ζωή του.

Ένα δεύτερο μωρό, κοριτσάκι αυτή τη φορά, εμφανώς συγκινημένο βάζει τα κλάματα όταν ακούει τη μαμά της να της λέε «σ’ αγαπώ».

Σε μία τρίτη περίπτωση κωφού βρέφους, βλέπουμε τον Άρτς -συνονόματο με τον πρώτο- να φορά το ακουστικό και να απολαμβάνει το άκουσμα της φωνής της μητέρας του, που τον παρατηρεί ενθουσιαμένη να αντιλαμβάνεται τους ήχους του περιβάλλοντός του.

Το τέταρτο μωράκι, ακούει κάποιον να φωνάζει «Άντρεϊ» και αμέσως καταλαβαίνει ότι κάποιον τον φωνάζει και γυρνά για να δει ποιος είναι.

Η μικρή Σέιτζ πάλι, ακούει το όνομά της για πρώτη φορά και ξεσπά σε… γέλια ευχαρίστησης, καθώς βιώνει ένα πρωτόγνωρο για εκείνη συναίσθημα τη στιγμή που καταλαβαίνει ότι κάποιος της μιλάει κι εκείνη μπορεί να τον ακούσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/pascal_bornet/status/1503222311066869766?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1503222311066869766%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1242260%2Fvideo-koufa-morakia-akoune-gia-proti-fora-ti-foni-tis-mamas-tous-deite-tis-adidraseis-tous%2F

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.