ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πρακτική που εγγυάται σε έναν μεγάλο βαθμό τον γυναικείο οpγασμό

Μυστικό από την Αφρική για γυναίκες

Πρακτική που εγγυάται σε έναν μεγάλο βαθμό τον γυναικείο οpγασμό

Πρόκειται για μια παραδοσιακή σeξουαλική ετεροφυλοφιλική πρακτική που εγγυάται σε έναν μεγάλο βαθμό τον γυναικείο οpγασμό. Και μάλιστα έναν αξέχαστο γυναικείο οpγασμό.

Ονομάζεται «Kunyaza» και κατάγεται από την Ρουάντα.

Ο όρος «Kunyaza» σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση «ούρηση», αλλά υπονοεί τη γυναικεία εκσπeρματιση (squirt) η οποία επιτυγχάνεται μέσω της συγκεκριμένης μεθόδου. Στην Ουγκάντα είναι γνωστή ως «kakyabali» ή στην αργκό «Western jazz». Με τον τελευταίο όρο χρησιμοποιείται ευκολότερα πλέον στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Ρουάντα, Ουγκάντα, Μπουρούντι, Τανζανία και Δημοκρατία του Κονγκό είναι μερικές από τις χώρες που είναι γνωστή η τεχνική. Αλλά είναι στην πρώτη που θεωρείται πως ξεκίνησε, από τις αρχές της τρίτης βασιλικής δυναστείας της χώρας, δηλαδή περίπου από το 1510 μ.Χ.

Ο μύθος λέει πως η βασίλισσα επέλεξε κάποιον από τους φρουρούς ώστε να κάνει σeξ, αλλά εκείνος επηρεασμένος από το άγχος του έτρεμε συνεχώς και δεν κατάφερε να διεισδύσει. Αλλά το τρέμουλο έκανε το μόριο του να τρίβεται πάνω στην κλeιτορίδα και έτσι με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να την ικανοποιήσει περισσότερο από το αναμενόμενο.

Η «kunyaza» λοιπόν, σύμφωνα με τον Dr. Nsekuye Bizimana είναι ένας πολύ ασφαλής τρόπος ώστε να προκαλέσει κάποιος γυναικείο οpγασμό και περιλαμβάνει ένα μέρος χωρίς και ένα μέρος με διείσδυση:

Η μη διεισδυτική πρακτική περιλαμβάνει έναν άνδρα που χρησιμοποιεί το πeος του σε στuση για να τρίψει και να χτυπήσει την κλeιτορίδα και τα χείλη του αιδοίου. Η διεισδυτική πρακτική εμπεριέχει κυκλικές κινήσεις, διευκολύνοντας την κίνηση κρατώντας το πeος μεταξύ του μέσου και του δείκτη.

Στις παραδοσιακές αφρικανικές κουλτούρες, η γυναικεία ευχαρίστηση έρχεται πρώτη και οι άντρες προσπαθούν συχνά να κάνουν τις γυναίκες να εκσπeρματίσουν με τη συγκεκριμένη τεχνική. Παλαιότερα, αν στη Ρουάντα μια γυναίκα δεν ικανοποιούνταν την πρώτη νύχτα του γάμου, είχε το δικαίωμα να χωρίσει.

Η «Kunyaza» χρειάζεται χρόνο και υπομονή από την πλευρά του άνδρα. «Ένας άνδρας μπορεί να εφαρμόσει τη μέθοδο σε μια γυναίκα μόνο όταν νοιάζεται πραγματικά γι’ αυτήν» αναφέρει στο βιβλίο του «Intimate Matters: Engaging Methodological Challenges in Studies on Gender, Sexuality and Reproductive Health in Sub-Saharan Africa» ο ανθρωπολόγος Christian Groes-Green.

Η Αμερικανίδα σeξολόγος Angelica Lindsey-Ali, αναφέρει ότι είναι ο «ασφαλέστερος τρόπος που οδηγεί σε γυναικεία εκσπeρμάτιση», ενώ η επίσης σeξολόγος από τη Ρουάντα Vestine Dusabe, αναφέρει πως ο γυναικείος οpγασμός επιτυγχάνεται 9 στις 10 φορές μέσω του «kunyaza».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«To ‘kunyaza’ είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική τεχνική ακόμα και για γυναίκες που δεν πίστευαν ότι θα μπορούσαν να εκσπeρματίσουν (squirt). Αν δίδασκα την τεχνική σε 100 γυναίκες μαθήτριές μου, στο περίπου θα έλεγα ότι οι 95 θα τα κατάφερναν μέσω της ‘kunyaza’», ανέφερε η Angelica Lindsey-Ali.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.