ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σάλος με διαφήμιση της Maybelline: Μετά την τρανς που διαφήμιζε κονσίλερ τώρα βάζει «άνδρα» να κάνει σεμινάρια μακιγιάζ!

Σε μποϊκοτάζ προχωρούν πολλοί καταναλωτές στα προϊόντα της

Σάλος με διαφήμιση της Maybelline: Μετά την τρανς που διαφήμιζε κονσίλερ τώρα βάζει «άνδρα» να  κάνει σεμινάρια μακιγιάζ!

Σάλος έχει προσκληθεί με διαφήμιση της πασίγνωστης εταιρείας καλλυντικών Maybelline, αφού επέλεξε έναν makeup artist με μούσι για να πρωταγωνιστήσει στην τελευταία της διαφήμιση.

Όλο αυτό μόλις λίγες εβδομάδες αφότου η μάρκα δέχθηκε εκκλήσεις για μποϊκοτάζ επειδή χρησιμοποίησε την τρανς Dylan Mulvaney για να προωθήσει το κονσίλερ της.

Η Maybelline – η μεγαλύτερη μάρκα καλλυντικών στον κόσμο – δημοσίευσε μια διαφήμιση για την Amazon Prime Day και σε αυτήν πρωταγωνιστεί ο γενειοφόρος και φαλακρός influencer Ryan Vita.

Στη διαφήμιση, ο Vita είναι βαμμένος και έχει τσιμπιδάκι με χάντρες ένα στα γένια του, ενώ βάζει φωτεινές ροζ αποχρώσεις του υγρού κραγιόν «Super Stay» της Maybellie.

Σε λιγότερο από 24 ώρες από τότε που η Maybelline μοιράστηκε τη διαφήμιση με τους σχεδόν 12 εκατομμύρια followers της στο Instagram, το βίντεο προβλήθηκε περισσότερες από 1,2 εκατομμύρια φορές.

Η λεζάντα σημειώνει ότι ο Vita – ο οποίος έχει 49.000 followers και χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες «αυτή/αυτός/αυτές» – είναι συνεργάτης της Maybelline και σχεδόν 2.000 σχόλια δείχνουν ότι πολλοί καταναλωτές δεν είναι ευχαριστημένοι με το casting.

«Αυτό είναι απαράδεκτο και ενοχλητικό», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Πραγματικά δεν θέλω να βλέπω ΑΝΔΡΕΣ να κάνουν σεμινάρια μακιγιάζ!!! Ανοησίες».

Άλλοι τόνισαν ότι δεν θα αγοράζουν πλέον προϊόντα Maybelline αφού είδαν το βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η New York Post επικοινώνησε με τον Vita και εκπροσώπους της Maybelline για κάποιο σχόλιο, χωρίς ωστόσο κάποιος από αυτούς να είναι άμεσα διαθέσιμος για κάτι τέτοιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.