Σεξ: Οι 3+1 στάσεις ιδανικές για… «ένα στα γρήγορα» (φώτο)

Σε 10 λεπτά θα έχετε... ντυθεί ξανά

Σεξ: Οι 3+1 στάσεις ιδανικές για… «ένα στα γρήγορα» (φώτο)

Σε όλους μας ανεξαιρέτως έχει συμβεί τουλάχιστον μία φορά, να ξεκινήσουμε το ερωτικό παιχνίδι με τον/ την σύντροφό μας και συνειδητοποιήσουμε ότι δεν έχουμε καθόλου χρόνο.

«Πόσο χρόνο έχουμε;» Κλασική ερώτηση ανάμεσα σε ζευγάρι που βρίσκεται ξαπλωμένο στο χαλί, λίγο πριν φύγει από το σπίτι για να πάει ο καθένας στη δουλειά του.

«Περίπου 10 λεπτά» είναι η απάντηση που συνήθως σε ξενερώσει όταν την ακούς, γιατί «τι να προλάβουμε σε 10 λεπτά;»

Κι όμως! Σε ενημερώνουμε ότι σε δέκα λεπτά προλαβαίνεις να κάνεις θαύματα!

Όπως πάντα λοιπόν, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να λύσετε κι αυτό το πρόβλημα, προκειμένου να κάνετε γρήγορο, ξεκούραστο και αποδοτικό σεξ!

Ας δούμε λοιπόν 4 στάσεις που κάνουν το σεξ γρήγορο, ξεκούραστο και αποδοτικό

Εναλλακτική ιεραποστολική

Αυτή η στάση είναι ιδανική για ένα γρήγορο σεξ, καθώς επιτυγχάνεται η βαθιά διείσδυση που επιθυμείς τόσο εσύ όσο κι ο σύντροφος σου, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα να τελειώσετε και οι δύο πολύ πιο γρήγορα κι εύκολα.

Έτσι, θα μπορέσετε να σηκωθείτε, να ξαναντυθείτε και να πάτε στις δουλειές σας. Το βράδυ που θα έχετε περισσότερο χρόνο, δοκιμάζετε κάτι άλλο, λίγο πιο απαιτητικό!

Στην καρέκλα

Είστε στο σαλόνι, στην κουζίνα, στο δωμάτιο, οπουδήποτε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία καρέκλα. Το καλύτερο αυτής της στάσης είναι ότι μπορεί να συμβεί παντού, είτε κάθεσαι στο κρεβάτι, είτε διαβάζεις, είτε κι όταν τρως!

Απλά ο σύντροφος σου κατεβαίνει χαμηλά και σ’ ακούει να το απολαμβάνεις…

Η σκάλα του παραδείσου

Εντάξει, σας έχουμε μιλήσει στο παρελθόν για αυτό!

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές στάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε στην σκάλα, αλλά η συγκεκριμένη είναι μία γρήγορη απόλαυση με την γυναίκα από πάνω.

Στον πάγκο

Αυτή κι αν είναι ιδανική στάση για γρήγορο σεξ και φαντασίωση των περισσότερων!

Για να το κάνετε ακόμα πιο διασκεδαστικό, βάλτε το φαγητό στο φούρνο μικροκυμάτων να ζεσταθεί και… προσπαθήστε να κάνετε ένα απολαυστικό σεξ προτού ακουστεί ο ήχος ότι είναι έτοιμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.