Σεξ όταν έχει καύσωνα; – Οι 6+1 τρόποι για να το απολαύσετε χωρίς να… ιδρώσετε

Για να απολαύσετε το σεξ με τον σύντροφό σας, χωρίς ο καύσωνας να μπαίνει εμπόδιο

Σεξ όταν έχει καύσωνα; – Οι 6+1 τρόποι για να το απολαύσετε χωρίς να… ιδρώσετε

Αδιαμφισβήτητα, ο καύσωνας είναι κάτι που μας ταλαιπωρεί καθώς μας δημιουργεί προβλήματα ακόμη και στα πιο απολαυστικά πράγματα όπως στη σεξουαλική επαφή.

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής κολλάς, ιδρώνεις, εξαντλείσαι και η μόνη αγκαλιά που χρειάζεσαι εκείνη τη στιγμή είναι αυτή με το κλιματιστικό.

Ωστόσο, ζούμε στην Ελλάδα, τη χώρα που έχουμε… ζέστη το μισό χρόνο.

Γι’ αυτό κι εμείς θα σας παρουσιάσουμε τους 7 tips, ώστε να απολαύσετε το σεξ με τον σύντροφό σας, χωρίς ο καύσωνας να μπαίνει εμπόδιο.

Ας δούμε αναλυτικά…

Στο ντους: Μεταφέρετε τη σεξουαλική δραστηριότητα στο… ντους, κάτω από το δροσερό νερό. Όταν τελειώσετε, θα νιώθετε καθαροί, δροσεροί και πιο κοντά από ποτέ με το άλλο σας μισό.

Οι «σωστές» στάσεις: Προτιμήστε να κάνετε σεξ σε στάσεις, που απαιτούν λιγότερη επαφή με το δέρμα, για παράδειγμα «στα τέσσερα». Άλλη μια επιλογή είναι «στα όρθια», ακόμη καλύτερα αν τα χέρια ακουμπάνε σε έναν δροσερό τοίχο.

Με ανεμιστήρα: Εντάξει αυτό το είχατε σκεφτεί και από μόνοι σας (ελπίζουμε). Βάζετε τον ανεμιστήρα, πετάμε πετάτε ρούχα και… ξεκινάτε!

Με παγάκια: Ναι καλά διαβάσατε. Αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ να βάλετε τα παγάκια στο σεξουαλικό παιχνίδι δεν ξέρετε τι χάνετε. Ο καύσωνας αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Τα περνάτε από ευαίσθητες περιοχές, προκαλώντας κύματα οργασμού.

Με ένα κρύο μπάνιο: Εντάξει κι αυτό πιθανώς να το είχατε σκεφτεί. Πριν ξεκινήσετε τη σεξουαλική πράξη κάνετε μαζί ένα ένα δροσερό μπάνιο. Έτσι, όταν φτάσετε στο κρεβάτι είστε… δροσεροί κι έτοιμοι για όλα.

Σεντόνια στην κατάψυξη: Μην φοβηθείτε να βάλετε τα καθαρά, στεγνά σεντόνια σας στην κατάψυξη. Στη συνέχεια στρώστε το κρεβάτι με αυτά και αναλάβετε δράση. Ακούγεται περίεργο, αλλά, όσοι το έχουν κάνει, μιλάνε για μια απίστευτη αίσθηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα πατώματα: Λίγο άβολο, αλλά σίγουρα πιο δροσερό. Αν, δε, τα πατώματα είναι από μάρμαρο, ή πλακάκι η δροσιά είναι ακόμη μεγαλύτερη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.