Αυτές είναι οι πιο συχνές φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών

Δείτε ποιες είναι

Αυτές είναι οι πιο συχνές φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών

Oι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι τις σεξουαλικής μας ζωής.

Είναι φυσιολογικό να έχουμε είτε τις μοιραζόμαστε είτε όχι με τον ερωτικό μας σύντροφο χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι θέλουμε και να γίνουν πραγματικότητα.

​Κάποιες από αυτές όμως καλό είναι να τις επικοινωνούμε με τον ταίρι μας για τον βοηθήσουμε να μας πει κι εκείνος τις δικές του. Ο στόχος είναι πάντα η βελτίωση της σεξουαλικής μας ζωής.

Σου αρέσει όταν ο σύντροφός σου σού ανοίγει τα πόδια, σε δένει στο κεφαλάρι του κρεβατιού και σου μιλάει βρώμικα; Μην νιώθεις ότι μπορεί να είσαι η μόνη. Πολλοί άνθρωποι είναι το ίδιο τολμηροί και το αποδεικνύει και πρόσφατη έρευνα.

​Σύμφωνα με το Journal of Sεxual Medicine, το 50% έχει δοκιμάσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του σαδομαζοχιστικές πρακτικές. Κι ενώ μπορεί να μην ξέρουμε πόσο συχνά οι άνθρωποι κάνουν πραγματικότητα τις τολμηρές επιθυμίες τους αλλά τα στοιχεία μας δείχνουν πόσο συχνά τις φαντασιώνονται.

Τα περισσότερα από αυτά προκύπτουν από τον διδάκτορα Justin Lehmiller, ερευνητή του Kinsey Institute, που έγραψε το βιβλίο “Tell Me What You Want”. “Αν μία φαντασίωση δεν βρίσκει συναίνεση ή υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για να προκαλέσει κακό, δεν πρέπει να τη δοκιμάσετε. Κρατήστε στο μυαλό σας ότι η φαντασία και η πραγματικότητα είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα και κάποιες φαντασιώσεις είναι καλύτερα να μένουν μόνο στο μυαλό μας” αναφέρει.

Η πιο κοινή σεξουαλική φαντασίωση, σύμφωνα με την έρευνά του, είναι το BDSM. Σχεδόν όλοι το έχουν σκεφτεί τουλάχιστον μία φορά και τα ποσοστά στα δύο φύλα έχουν ως εξής: 93% στους άνδρες και 96% στις γυναίκες. Οι φαντασιώσεις υποταγής και δεσμών είναι πιο συχνές στις γυναίκες και οι φαντασιώσεις κυριαρχίας στους άνδρες.

Δεύτερη πιο κοινή φαντασίωση είναι το dirty talk. Το 90% των ανδρών και το 93% των γυναικών δήλωσαν ότι φαντασιώνονται το ταίρι τους να μιλά με σεξοuαλικά υπονοούμενα.

Το παιχνίδι ρόλων είναι η τρίτη πιο δημοφιλής φαντασίωση με πιθανές εκδοχές αυτή του γιατρού, του δασκάλου, του αστυνομικού ή άλλου ένστολου επαγγέλματος.

Άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα:

Το 73% των ανδρών και το 48% των γυναικών φαντασιώνονται να τους βλέπουν άλλοι κατά τη διάρκεια του σεξ.

Το 58% των ανδρών και το 36% των γυναικών φαντασιώνονται τον σύντροφό τους να έχει σεξουαλική επαφή με κάποιον άλλο.

Το 43% των ανδρών και το 36% των γυναικών έχουν ως φαντασίωση ένα αντικείμενο φετίχ.

Το 37% των ανδρών και το 41% των γυναικών φαντασιώνονται το φαγητό ως μέρος του σεξ .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 31% των ανδρών και το 22% των γυναικών φαντασιώνονται το fisting.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.