Αυτές είναι οι πέντε στάσεις στο κρεβάτι που κάνουν τις γυναίκες να «χάνουν» τα λογικά τους

Αυτές είναι οι πέντε στάσεις στο κρεβάτι που κάνουν τις γυναίκες να «χάνουν» τα λογικά τους

Το κακό με τις γυναίκες είναι ότι συχνά διστάζουν να εκφράσουν στον ερωτικό τους σύντροφο τι ακριβώς θέλουν στην κρεβατοκάμαρα με αποτέλεσμα συχνά να μένουν ανικανοποίητες, υποστηρίζει έρευνα του βρετανικού δικτύου γιατρών Superdrug Online Doctor, στην οποία και συμμετείχαν συνολικά 500 γυναίκες από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις απαντήσεις τους.

Οι πέντε δημοφιλέστερες στάσεις στο σεξ είναι:

  • η ιεραποστολική σε ποσοστό 66,7%
  • η στάση «κουτάλι» σε ποσοστό 61,5%
  • η καουμπόισσα (cow girl) σε ποσοστό 61,5%
  • η ανάποδη καουμπόισσα (reverse cow girl) σε ποσοστό 48,4%
  • η στάση με τα πόδια ψηλά σε ποσοστό 47,5%.

Εάν δεν ξέρετε τι είναι αυτές οι στάσεις καλό είναι να τις αναζητήσετε στο διαδίκτυο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον αντίποδα, στην τελευταία θέση της λίστας –με ποσοστό μόλις 12,1%– βρέθηκε το «πρωκτικό σεξ» Εντάξει, Βρετανίδες είναι, λογικό….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.