ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δεν πάει ο νους σας: Αυτή είναι η ερωτική φαντασίωση που «ανάβει» περισσότερο τις γυναίκες

Δεν πάει ο νους σας: Αυτή είναι η ερωτική φαντασίωση που «ανάβει» περισσότερο τις γυναίκες

Σύμφωνα με μια μελέτη που έκαναν ψυχολόγοι του πανεπιστημίου του Αρκάνσας, σε δείγμα 1703 γυναικών και 1200 ανδρών οι φαντασιώσεις εκτινάσσουν την ερωτική διάθεση στα δυο φύλα.

Η φαντασίωση που “απογειώνει” την πλειοψηφία των γυναικών του δείγματος, ήταν η εξής: Να κάνουν άγριο και όχι τρυφερό – ειδυλλιακό έρωτα, επάνω σε ένα ταχύπλοο σκάφος το οποίο θα κινείται απίστευτα γρήγορα επάνω στα κύματα.

Κάποιες γυναίκες από το δείγμα το προχώρησαν ακόμη περισσότερο και δήλωσαν ότι ερεθίζονται ακόμη περισσότερο, επάνω στο σκάφος να βρίσκονται περισσότεροι από ένας άνδρες. Οι αμέσως επόμενη φαντασίωση που ερέθιζε το μυαλό των γυναικών ήταν: ο ομαδικός έρωτας, στη συνέχεια ακολουθούσε ο έρωτας με άλλη γυναίκα. Τελευταία ερχόταν η φαντασίωση του τρυφερού έρωτα με τον σύντροφο τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στους άνδρες της έρευνας, η φαντασίωση που τους ερέθιζε ήταν η ιδέα του ομαδικού έρωτα, ακόμη και με άλλους άνδρες, σε κάποιο μέρος (δήλωσαν πάλι στην πλειοψηφία τους, ότι προτιμούσαν ένα σκάφος) που θα είναι μέσα στη χλιδή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.