ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτή είναι η συνήθεια που κρατάει τα ζευγάρια αγαπημένα

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε αλλαγές στη σχέση σας;

Αυτή είναι η συνήθεια που κρατάει τα ζευγάρια αγαπημένα

Μια έρευνα του Marriage Foundation που πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία αποκάλυψε τη συνήθεια που πρέπει να υιοθετήσουν όσα ζευγάρια θέλουν να είναι ευτυχισμένα.

Πιο αναλυτικά η συγκεκριμένη έρευνα αναφέρει πως τα ζευγάρια που τρώνε μαζί, τείνουν να είναι πιο αγαπημένα από τα υπόλοιπα. Δεν είναι και τόσο περίεργο αν το καλοσκεφτείς, μιας και εκτός του ότι απολαμβάνετε μαζί το φαγητό (και κλέβετε μπουκιές ο ένας από τον άλλο), έχετε χρόνο να συζητήσετε και να έρθετε σε επαφή – μην ξεχνάμε ότι ένα από τα καίρια προβλήματα των ημερών μας, είναι η επικοινωνία. Η έρευνα αναφέρει ότι το 67% των ζευγαριών που τρώνε μαζί αναφέρουν πως βρίσκονται σε ευτυχισμένη σχέση, ενώ το 74% των ίδιων, σημειώνει πως όταν τρώει μαζί με το ταίρι του εκτιμάει περισσότερο και το φαγητό σαν εμπειρία. Και όσο να ‘ναι αυτό δεν το λες και λίγο.

Παρότι είμαστε πάνω από τα κινητά, το ινστιτούτο αναφέρει πως μόλις το 14% των παντρεμένων ζευγαριών ασχολείται με το smartphone του την ώρα που τρώνε μαζί, μιας και βρίσκουν πιο ικανοποιητικό το να μοιράζονται την στιγμή με τον/την σύντροφό τους. Και αυτά είναι ενθαρρυντικά νέα αν σκεφτείς ότι οι κάτω των 25 ετών ζουν κυριολεκτικά πάνω από το κινητό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.